Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam)

Keizersgracht 416

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 4.250.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Beschikbaar
701m²
19

Keizersgracht 416 | Omschrijving


OMSCHRIJVING
Prachtig rijksmonument uit 1632 met meer dan 700 m² woonoppervlak en een ruime tuin. Het pand moet behoorlijk gemoderniseerd worden en heeft dus aandacht nodig. Rechter bouwmuur is al nieuw gefundeerd.

Dit bijzonder brede pand staat op eigen grond en beschikt nog over prachtige oude stijlkamers met veel originele details. Het pand heeft een voor en achterhuis en een ruime tuin. Het voorhuis bestaat uit 5 verdiepingen en het achterhuis uit 4. Het voor- en achterhuis zijn verbonden door een mooi groot trappenhuis. Het pand is momenteel voorzien van 5 woonkamers, 11 slaapkamers, 2 werkkamers, 2 entrees en een tuin.

Indeling

Souterrain: heeft een eigen entree en beschikt over meerdere bergingen, hobbyruimten, stookruimte en een keuken.
Begane grond van het achterhuis: deze later aangebouwde ruime tuinkamer beschikt over een woonkamer met slaapkamer, een badkamer met toilet en er is toegang tot de diepe groene tuin.
Bel-etage: via de hoofdingang met karakteristieke trap en zitje aan de gracht, betreedt men de imposante hal met vele oude ornamenten. Aan de voorzijde de eerste stijlkamer met en-suite een pantry. Vervolgens een hal met het sierlijke trappenhuis en aan de achterzijde een schitterende stijlkamer aan tuinzijde.
De eerste verdieping: is thans een slaapverdieping met 4 slaapkamers, toilet, douche en badkamer met ligbad en wastafel.
De tweede verdieping: beschikt over 3 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een hobbyruimte/atelier, bergruimte, toilet en badkamer met douche en wastafel.
De derde verdieping: heeft een woonkamer met zijkamer, 3 slaapkamers waarvan 1 met terras, toilet, badkamer met douche en wastafel, dichte keuken.

Ligging

Het pand ligt in een van de meest geliefde woonkernen van de historische grachtengordel, te midden van de gezellige 9-straatjes met zijn vele modieuze winkels en hippe boetiekjes. Vele galerieën, musea, leuke restaurantjes en cafés zijn op loopafstand. Tevens is het zeer centraal gelegen ten opzichte van het Koningsplein, de Dam, Westerkerk en Jordaan.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlak 701 m² (volgens NEN2580 meetrapport);
  • Opvallend breed geheel grachtenpand;
  • Prachtige stijlkamers en originele details;
  • Twee entrees;
  • Diepe tuin gelegen op het westen;
  • Rijksmonument;
  • Gelegen op eigen grond;
  • Oplevering in overleg;
  • Renovatie noodzakelijk.

Floorplan of Keizersgracht 416 (Amsterdam) Floorplan of Keizersgracht 416 (Amsterdam) Floorplan of Keizersgracht 416 (Amsterdam) Floorplan of Keizersgracht 416 (Amsterdam) Floorplan of Keizersgracht 416 (Amsterdam) Floorplan of Keizersgracht 416 (Amsterdam) Floorplan of Keizersgracht 416 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan