Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam) Keizersgracht 416 (Amsterdam)

Keizersgracht 416

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 5.000.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Beschikbaar
701m²
19

Keizersgracht 416 | Omschrijving


OMSCHRIJVING
Prachtig breed grachtenpand op toplocatie van totaal 701 m². Dit zeer bijzondere Rijksmonument uit 1632 staat op eigen grond en beschikt nog over prachtige stijlkamers en veel originele details. De authentieke stijlkamers spreken tot de verbeelding, zowel het uitzicht op de gracht als op de tuin is verbluffend mooi. Dit bijzondere pand beschikt over een voor en achterhuis met een latere tuinuitbouw en een tuin. Het voorhuis bestaat uit 5 verdiepingen en het achterhuis uit 4. Het voor- en achterhuis zijn verbonden door een mooi en ruim trappenhuis. Het pand is momenteel voorzien van 5 woonkamers, 11 slaapkamers, 2 werkkamers, 2 entrees en diepe tuin op het westen.
Het is binnen gedateerd en heeft aandacht nodig.

Indeling

Souterrain: heeft een eigen entree en beschikt en over meerdere bergingen, hobbyruimten, stookruimte en een keuken.
Begane grond van het achterhuis: deze later aangebouwde ruime tuinkamer beschikt over een woonkamer met slaapkamer, een badkamer met toilet, douche en wastafel en de toegang tot de diepe groene tuin.
Bel-etage: via de hoofdingang met karakteristieke trap en zitje aan de gracht, betreedt men de voorname imposante hal met vele originele ornamenten. Aan de voorzijde de eerste stijlkamer/ living met en-suite een kantoor. Vervolgens een hal met het sierlijke trappenhuis en aan de achterzijde een schitterende stijlkamer aan tuinzijde.
De eerste verdieping: is thans een slaapverdieping met 4 slaapkamers, toilet, douche en badkamer met ligbad en wastafel.
De tweede verdieping: beschikt over 3 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een hobbyruimte/atelier, bergruimte, toilet en badkamer met douche en wastafel.
De derde verdieping: heeft een woonkamer met zijkamer, 3 slaapkamers waarvan 1 met terras, toilet, badkamer met douche en wastafel, dichte keuken.

Ligging

Het pand ligt in een van de meest geliefde woonkernen van de historische grachtengordel, te midden van de gezellige 9-straatjes met zijn vele modieuze winkels en hippe boetiekjes. Vele galerieën, musea, leuke restaurantjes en cafés zijn op loopafstand. Tevens is het zeer centraal gelegen ten opzichte van het Koningsplein, de Dam, Westerkerk en Jordaan.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlak 701 m² (volgens NEN2580 meetrapport);
  • Opvallend breed geheel grachtenpand;
  • Prachtige stijlkamers en originele details;
  • Twee entrees;
  • Diepe tuin gelegen op het westen;
  • Rijksmonument;
  • Gelegen op eigen grond;
  • Oplevering in overleg.

Floorplan of Keizersgracht 416 (Amsterdam) Floorplan of Keizersgracht 416 (Amsterdam) Floorplan of Keizersgracht 416 (Amsterdam) Floorplan of Keizersgracht 416 (Amsterdam) Floorplan of Keizersgracht 416 (Amsterdam) Floorplan of Keizersgracht 416 (Amsterdam) Floorplan of Keizersgracht 416 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan