Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam) Leidsegracht 24 (Amsterdam)

Leidsegracht 24

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 3.950.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Beschikbaar
372m²
12

Leidsegracht 24 | Omschrijving


OMSCHRIJVING
Uniek grachtenpand, gelegen op toplocatie, voorzien van twee terrassen en een sfeervolle patio. Dit prachtige Rijksmonument staat op eigen grond en heeft een woonoppervlak van 372 m². Gebouwd rond 1675, is het al sinds 120 jaar bewoond door vier generaties van dezelfde familie. Dit bijzondere huis ligt aan de zonzijde van de gracht waardoor het een heerlijk lichte en zonnige woning is. Het pand telt, inclusief de begane grond, zes verdiepingen, verbonden door een mooi ruim trappenhuis. De bovenste vier verdiepingen van het huis kunnen apart bewoond worden.

Indeling

Op de begane grond bevinden zich de entree met een fraaie hal, een werkkamer, een slaapkamer met badkamer en een tuinkamer. Aan de binnenplaats is nog een ruimte die op dit moment als berging wordt gebruikt.
Via het ronde, monumentale trappenhuis, komt men op de eerste verdieping (ook bereikbaar met een interne trap). Deze is bijzonder hoog (4,25 m) en heeft aan de grachtzijde een fraaie woonkamer met drie grote ramen. Aan de achterzijde ligt en suite de royale woonkeuken. Openslaande deuren geven hier toegang tot een fijn, groen terras.
Op de tweede verdieping bevinden zich een open keuken met daaraan een woonkamer. Het trappenhuis leidt vervolgens naar de derde verdieping (ook bereikbaar met een interne trap) met twee slaapkamers en een badkamer.
Vanaf hier gaat een aparte trap naar de vierde verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers, een pantry en een badkamer die toegang geven tot een dakterras. In de nok van het huis bevindt zich aan de achterzijde de zesde slaapkamer. Op gelijke hoogte aan de voorkant is de oorspronkelijke vliering intact gebleven inclusief de oorspronkelijke hijsinstallatie.

Ligging

Gelegen in het hart van het centrum van Amsterdam, op een geweldige locatie aan een rustig en sfeervol deel van de Leidsegracht, tussen de Keizers- en Herengracht, met letterlijk alle voorzieningen op loopafstand.

Floorplan of Leidsegracht 24 (Amsterdam) Floorplan of Leidsegracht 24 (Amsterdam) Floorplan of Leidsegracht 24 (Amsterdam) Floorplan of Leidsegracht 24 (Amsterdam) Floorplan of Leidsegracht 24 (Amsterdam) Floorplan of Leidsegracht 24 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan