Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam)

Admiraal De Ruijterweg 175-3

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 600.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
75m²
3

Admiraal De Ruijterweg 175-3 | Omschrijving

Soms kom je een woning binnen, waar alles klopt; de materialen, de keuken, het kleurgebruik, de buitenruimtes, het lichtinval, de indeling en ga zo maar door.. Bij de complete renovatie in 2021 is hier door de verkopers erg goed over nagedacht! De lay-out van het appartement is zeer goed door de brede opzet van de woning, hierdoor heb je overal volwaardige ruimtes en dus ook 2 volwaardige slaapkamers. Het geheel is zeer luxe afgewerkt met o.a. strak stuc- en schilderwerk, inbouwspots en vloerverwarming. Daarnaast is de woning ook nog eens gelegen op eigen grond!


Indeling

Middels verzorgd en breed trappenhuis toegang tot het appartement gelegen op de derde verdieping. Ruime hal welke toegang biedt tot alle vertrekken van de woning. Een mooie glazen deur geeft toegang tot de zeer lichte en ruime door-zon woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft openslaande deuren naar een gezellig balkon gelegen op het oosten, hier heb je heerlijk de ochtendzon. De eetkamer is centraal gelegen in het midden van de kamer en heeft direct contact met de woonkeuken. De open en luxe woonkeuken is gelegen aan de achterzijde en is werkelijk prachtig! De keuken is van het merk Reform en uitgevoerd in modern donker eikenhout, uiteraard voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heb je wederom dubbele deuren naar het aangrenzende, tweede balkon gelegen op het westen, deze is net wat breder dus hier is het lekker toeven in de middag- en avondzon. Twee volwaardige slaapkamers met beide mooie houten inbouwkasten op maat. Moderne badkamer met vloerverwarming voorzien van een ruime inloopdouche en dubbele wastafel. Separaat toilet en separate ruimte voor de wasmachine, droger en opslag. Het gehele appartement is voorzien van een mooie eiken lamel-parket vloer met vloerverwarming.


Ligging

Gelegen op een hippe locatie in de Baarsjes, om de hoek van de Jan van Galenstraat, het gezellige Erasmuspark en de Clercqstraat. Door deze centrale locatie zijn alle stadse faciliteiten in de directe omgeving gelegen, zoals verschillende supermarkten, speciaalzaken, leuke koffietentjes zoals Selma’s en het groene Erasmuspark met leuke horeca. Directe openbaarvervoersmogelijkheden richting o.a. Centraal Station en Schiphol zijn op loopafstand gelegen en middels de Jan van Galenstraat of de Jan van Evertsenstraat en ringweg A10 is de woning ook goed te bereiken met de auto.


Bijzonderheden

  • Gelegen op eigen grond;
  • Compleet luxe gerenoveerd in 2021 met luxe materialen;
  • Geheel houten kozijnen met dubbel glas;
  • Gesplitst in appartementsrechten in 2004;
  • VvE met 5 leden, in eigen beheer met recent MJOP;
  • Servicekosten € 100,- per maand;
  • De woning is gelegen in parkeergebied West 3.1, en op dit moment is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (d.d. 25 oktober 2023);
  • Meetrapport NEN2580 beschikbaar, NEN2580 clausule in de koopakte;
  • Ouderdomsclausule in de koopakte;
  • Oplevering in overleg.


Floorplan of Admiraal De Ruijterweg 175-3 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan