Onze diensten

Al meer dan een eeuw verkopen, kopen, adviseren, taxeren, verhuren en beheren wij woningen en bedrijfsruimtes in Amsterdam en omgeving.

Services

Verkoopbegeleiding

Overweeg je om jouw woning te verkopen en heb je advies nodig? Bij ons profiteer je van jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van makelaardij. Wij zijn enthousiast, gemotiveerd en volgen de Amsterdamse huizenmarkt op de voet, zo blijven wij altijd up-to- date.

Het verkopen van een woning is maatwerk en samen maken wij graag een verkoopstrategie op maat. Door onze professionele woningpresentatie en door onze persoonlijke aanpak streven wij naar een optimaal verkoopresultaat. Kortom wij zorgen voor een succesvolle verkoopbegeleiding van begin tot eind.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek bij je woning, zodat we meteen een goede eerste indruk van je woning hebben.

Aankoopbegeleiding

Heb je besloten om een nieuwe woning te kopen of wil je er naar op zoek gaan? Dan kan je bij ons terecht voor uitgebreide informatie over de woningen die ons kantoor in de verkoop heeft en voor woningen welke in de verkoop staan bij andere makelaarskantoren.

Uiteraard kan je ons inschakelen om je te begeleiden bij de aankoop van je nieuwe huis. Wij hebben jarenlange ervaring en deskundigheid van de Amsterdamse huizenmarkt en doordat wij altijd up-to-date blijven hebben wij een goede markt- en locatiekennis en kunnen zo samen tot een juiste aankoopstrategie komen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek bij ons op kantoor.

https://www.recourtmakelaars.nl/wp-content/uploads/2022/11/018-1.png
Verkoop Review
Rating Star icon Rating Star icon Rating Star icon Rating Star icon Rating Star icon

‘Persoonlijk, betrokken, deskundig, eerlijk en ‘ouderwets’ betrouwbaar. Geen poeha, maar nuchtere kijk die je nodig hebt als verkoper en koper.’

P. Kottman, koper en verkoper Keizersgracht

Verhuur en beheer

Al meer dan een eeuw zijn wij, Recourt Makelaars, gespecialiseerd in vastgoedmanagement. Wij verzorgen zowel financieel als technisch beheer van woningen en bedrijfsruimtes. Denk daarbij o.a. aan verhuur-begeleiding, huurinning, het bewaken van de huurstroom, klachtenafhandeling, het controleren en begeleiden van onderhoudswerkzaamheden en het geven van advies over het optimaliseren van het huurrendement.

Kortom wij verzorgen de gehele administratieve afhandeling, welke wij ieder kwartaal in een afrekening aan de cliënt verantwoorden. Of het nu gaat om een woning met één huurder of een object met honderd huurders, wij nemen alle zorgen uit handen.

Taxaties

Op ons kantoor werken beëdigde taxateurs. Je kan ons op elk gewenst moment inschakelen voor een nauwkeurige waardebepaling van uw woonhuis of beleggingspand.

Een taxatie kan je bijvoorbeeld nodig hebben bij de aan- of verkoop van je huis of beleggingspand. In alle gevallen krijg je van Recourt Makelaars uiteraard een deskundig en compleet taxatierapport.

Aankoop Review
Rating Star icon Rating Star icon Rating Star icon Rating Star icon Rating Star icon

‘We actually met the folks from Recourt Makelaars when they were selling an apartment we were interested in at the time. While we decided to look for a different place, they left such a good impression on us that we chose to hire them as our buying agent and definitely do not regret it! They were patient and honest from the beginning and helped us understand the crazy Amsterdam housing market and avoid all sorts of traps. A big shout-out to Recourt Makelaars. Definitely recommended!’

R. Kubo da Costa, koper en verkoper

Advisering

Doordat wij jarenlange ervaring hebben op de Amsterdamse vastgoedmarkt zijn wij in staat je advies te geven over onroerend goed.

Wij hebben o.a. kennis van het splitsen van panden, WOZ bepalingen en bouwkundige zaken. Tevens hebben wij jarenlange goede contacten met hypotheekadviseurs, betrouwbare aannemers en bouwkundige experts naar wie wij je eventueel kunnen doorverwijzen voor al je vragen op dit specifieke vakgebied.

Maak kennis met ons

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij je thuis of bij ons op kantoor.

Maak een afspraak
Our office