Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam) Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam)

Admiraal De Ruijterweg 243-2

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 625.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
79m²
3

Admiraal De Ruijterweg 243-2 | Omschrijving

Zeer licht en goed onderhouden 3-kamer appartement op een leuke locatie in West. De woning is in 2017 geheel gerenoveerd en heeft daardoor een perfecte lay-out. Voorzien van o.a. een mooie door-zon woonkamer, open keuken met keukeneiland, twee ruime balkons op het oosten en het westen, twee goede slaapkamers en mooie hoge plafonds van bijna 3 meter. Het appartement is strak afgewerkt met een mooie houten lamelparketvloer, inbouwspots, houten kozijnen met dubbel glas en is daarnaast ook nog eens gelegen op eigen grond!


Indeling

Middels een breed trappenhuis toegang tot het appartement op de tweede verdieping. Ruime hal welke toegang biedt tot alle vertrekken van de woning. Mooie dubbele openslaande deuren bieden toegang tot de zeer lichte en ruime door-zon woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft openslaande deuren naar een balkon aan de voorzijde gelegen op het oosten, met fijne ochtendzon. De eetkamer is centraal gelegen in het midden van de kamer en heeft direct contact met de woonkeuken aan de achterzijde. De moderne keuken is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur en heeft wederom dubbele deuren naar het achtergelegen balkon op het westen. Het leuke van dit balkon is dat het wat breder is dan normaal waardoor je hier dus een goede zithoek hebt, onder het genot van de middag- en avondzon. Twee volwaardige slaapkamers een aan de achterzijde en een aan de voorzijde beide ook met toegang tot het balkon. Moderne badkamer met inloopdouche, dubbel wastafel met meubel en voorzien van vloerverwarming. Separaat toilet. Separate kast voor de wasmachine, droger. Het gehele appartement is voorzien van een mooie eiken lamel-parketvloer.


Ligging

Gelegen op een hippe locatie tussen de Baarsjes en Bos en Lommer, om de hoek van de Jan van Galenstraat, het gezellige Erasmuspark en de Erasmusgracht en de Rijpgracht. Door deze centrale locatie zijn alle stadse faciliteiten in de directe omgeving gelegen, zoals verschillende supermarkten, speciaalzaken, leuke koffietentjes zoals Selma’s, Spaghetteria en het groene Erasmuspark met leuke horeca. Directe openbaarvervoersmogelijkheden richting o.a. Centraal Station en Schiphol zijn op loopafstand gelegen en middels de Jan van Galenstraat, de Jan van Evertsenstraat, de Bos en Lommerweg en ringweg A10 is de woning ook goed te bereiken met de auto.


Bijzonderheden

  • Gelegen op eigen grond;
  • De woning is geheel gerenoveerd in 2017;
  • Geheel houten kozijnen met dubbel glas;
  • VvE met 5 leden in eigen beheer met MJOP, de vve zit in het proces om het beheer uit te laten voeren bij een professionele partij;
  • Servicekosten € 122,88,- per maand, kasreserve is € 11.646,- per 27 oktober 2023;
  • Ouderdomsclausule, niet bewoners clausule en NEN2580-clausule zijn van toepassing;
  • De woning is gelegen in parkeergebied West 3.1, en op dit moment is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (d.d. 13 november 2023);
  • Oplevering in overleg.


Floorplan of Admiraal De Ruijterweg 243-2 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan