Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam) Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam) Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam) Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam) Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam) Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam) Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam) Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam) Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam) Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam) Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam) Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam) Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam) Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam) Amazonenstraat 67-1 (Amsterdam)

Amazonenstraat 67-1

Amsterdam

HUURPRIJS

€ 1.500,- p/m

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verhuurd
60m²
3

Amazonenstraat 67-1 | Omschrijving

Per direct beschikbaar - Licht en ruim 3-kamer appartement op de bovenste etage (3e etage) van een verzorgd appartementencomplex gelegen in de Stadionbuurt, Oud-Zuid. De Amazonenstraat is een rustige straat parallel aan de Stadionweg.


Indeling

Middels een verzorgd trappenhuis toegang tot het appartement op de eerste etage. Hal met toegang tot alle vertrekken.
Ruime lichte woonkamer aan de voorzijde met sfeervolle erker. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime keuken. De keuken is eenvoudig en zonder inbouwapparatuur. Middels openslaande deuren toegang tot het achtergelegen balkon op het zuiden. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met ook toegang tot het balkon. Badkamer voorzien van een ligbad, separate douche en wastafel. Separaat toilet. Het gehele appartement is voorzien van een nieuwe nette laminaatvloer en dubbel glas.


Locatie

Het appartement is gelegen in de Stadionbuurt in Oud-Zuid. Ideaal ten opzichte van de Zuid-As, Station Zuid, het Olympiaplein, Stadionplein en ook ringweg A10.


  • Per direct beschikbaar


  • Bezoek aanvragen

    Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

    +31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

    "*" geeft vereiste velden aan