Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam) Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam)

Ceintuurbaan 23-3

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 550.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
63m²
3

Ceintuurbaan 23-3 | Omschrijving

Licht, zeer goed ingedeeld en goed onderhouden 3-kamer appartement op een top locatie midden in de Oude Pijp. Het pand is compleet gerenoveerd en gesplitst in 2015. De woning is destijds zeer luxe afgewerkt met hoogwaardige materialen, zoals een houten visgraatvloer, nieuwe houten kozijnen met dubbel glas, strak stuc- en schilderwerk, luxe inbouwspots en een Sonos geluidssysteem door de gehele woning. Het pand is gelegen op eigen grond!


Indeling

Middels verzorgd trappenhuis toegang tot het appartement op de 3e verdieping. De centrale hal geeft toegang tot alle vertrekken van de woning. De ruime woonkamer met open keuken is gelegen aan de voorzijde en heeft 3 grote raampartijen aan de voorzijde (nieuwe kozijnen uit 2017 met geluidswerende isolerende beglazing). Openslaande deuren bieden toegang tot een gezellig frans balkon op het zuiden. De moderne open keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en hebben toegang tot het achtergelegen balkon gelegen op het Noorden. Het balkon is over de gehele breedte en krijgt in de zomer zon in de namiddag, vroege avond. De mooie badkamer heeft een ruime inloopdouche, dubbele wastafel en vloerverwarming. Separaat toilet. Daarnaast is er nog een aparte wasruimte/berging kast. Tevens heeft de woning een slimme Google Nest thermostaat waardoor je op afstand de temperatuur kan regelen.


Ligging

Het moderne appartement is gelegen aan de Ceintuurbaan, tussen de Ruysdaelkade en de Dusartstraat. Deze centrale locatie midden in de Oude Pijp zorgt ervoor dat eigenlijk alles op loopafstand gelegen is. Zo heb je veel keuze uit verschillende restaurants, cafés, barretjes, winkels en supermarkten en daarnaast heb je ook nog de keuze uit het Sarphatipark en het Museumplein. Vele openbaarvervoersmogelijkheden zijn letterlijk om de hoek gelegen zoals trams richting Amstel Station en de metro Noord/Zuidlijn. Middels de Hobbemakade en de Scheldestraat is het appartement ook goed te bereiken met de auto.


Bijzonderheden

  • Eigen grond;
  • Het pand is gesplist (met vergunning) in 2015;
  • Gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas;
  • De muren intern zijn in 2020 geschilderd;
  • Praktische indeling met 2 slaapkamers;
  • Luxe afwerking met houten visgraat vloer, strak stuc- en schilderwerk;
  • Professionele VvE administratie door Inxxx beheer;
  • Servicekosten € 80,- per maand, onderhoudsreserve van ca. € 5.500,- per 31-12-2021;
  • 1/5 aandeel in de VvE;
  • Oplevering, in overleg.

Floorplan of Ceintuurbaan 23-3 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan