Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam)

Conny Stuartstraat 59

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 675.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
84m²
3

Conny Stuartstraat 59 | Omschrijving

Dit nieuwbouwappartement (2021) op de zesde verdieping met balkon en parkeerplaats valt op door de combinatie van veel lichtinval, eigentijdse stijl en prachtige afwerking.
Het complex is recent opgeleverd en ontworpen met aandacht voor het oorspronkelijke karakter van de buurt. Dat heeft geleid tot een stoer wooncomplex met doordachte indeling met ruime zonnige woonkamer, open keuken, twee volwaardige slaapkamers, badkamer met daglicht en inpandige berging. De woning heeft een balkon met schitterend uitzicht op het Tolhuiskanaal en het IJ.


Indeling

Via de moderne en industrieel aandoende gemeenschappelijke hal kom je met trap of lift bij het appartement op de zesde verdieping.
De entree bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. De ruime hal en L-vormige gang zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Aan deze gang liggen de twee slaapkamers, badkamer met daglicht, een separaat toilet en aparte berging voor oa wasmachine en droger.
De woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft uitzicht op het water en het NDSM-gebied. Door de hoekligging en de glazen pui aan het balkon is de woonkamer buitengewoon licht en zonnig. De open keuken uitgevoerd in moderne lichte kleur met Sylestone blad en voorzien van de benodigde inbouwapparatuur van het merk Siemens en Quooker. Aansluitend de woonkamer een vrij liggend terras van 6m op Zuid.
Het gehele appartement is voorzien van een strakke lamel visgraatvloer.
Aparte berging op de begane grond.


Ligging

Dit gedeelte van Noord is nog volop in ontwikkeling, tussen de diverse nieuwbouw appartementencomplexen is ook nog enige bedrijvigheid en ruimte voor ontspanning. Naast het gebouw is een gemeenschappelijke tuin in wording waar alle bewoners gebruik van kunnen gaan maken.
Horeca is inmiddels ruim vertegenwoordigd in de buurt. Nieuwe plekken als Pelusa, aan het kanaal alsook Gentle Place Coffee twee blokken verder. Heerlijke pizza eet je bij De Klaproos, Bacalar, Cafe Restaurant Metro en Cafe de Ceuvel zijn eveneens fijne plekken voor een hapje en een drankje.

De veerpont vertrekt op een paar honderd meter afstand richting de Houthavens. Overige ponten richting Centraal Station zijn binnen 10 fiets minuten te bereiken. Nabij metrohalte en goede aansluiting ringweg A10 afslag S116.


ERFPACHT
De erfpachtcanon is voor het lopende tijdvak tot 2069 afgekocht. De aanvraag voor de eeuwigdurende afkoop onder gunstige voorwaarden is geregistreerd.


PARKEERPLAATS
De woning wordt samen verkocht met een parkeerplaats in de naast gelegen parkeergarage aan de Distelweg 99.
Vraagprijs € 35.000,- kosten koper.


Bijzonderheden

  • Erfpacht afgekocht 2069;
  • Energielabel A++
  • Opgeleverd 2021
  • Professioneel beheer door Alliantie
  • Servicekosten € 152,51 per maand voor de woning, € 35,75 voor de parkeerplaats
  • Parkeerplaats € 35.000,- k.k.


Floorplan of Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Floorplan of Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam) Floorplan of Conny Stuartstraat 59 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan