De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam)

De Lairessestraat 94-HS

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 1.750.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
178m²
7

De Lairessestraat 94-HS | Omschrijving

Luxueus en statig wonen in dit ruime benedenhuis van ca. 178 m² met tuin verdeeld over één laag, gelegen in het chique Huize Zuidwijck gelegen op de hoek van De Lairessestraat en de Cornelis Schuytstraat. Het benedenhuis heeft een eigen entree, 7 ruime kamers, hoge plafonds (ruim 3,53m) en een sfeervolle achtertuin. Kortom statig en comfortabel wonen op een exclusieve locatie in Oud-Zuid.


Indeling

Middels eigen entree toegang tot deze luxe benedenwoning. De ruime hal verbindt alle ruimtes van de woning. Aan de voorzijde is de sfeervolle woonkamer en-suite gelegen met nog originele glas-in-lood deuren. De hoge plafonds van ruim 3.5m, de grote raampartijen en de ligging op het zuiden zorgen ervoor dat deze kamers waanzinnig mooi lichtinval hebben. Grenzend aan de woonkamer is nog een extra zitkamer gelegen, ideaal als bijvoorbeeld een home-cinema. Het middelpunt van de woning is de eetkamer met een uiterst sfeervolle glazen lichthof. De moderne RVS-keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van o.a. SMEG apparatuur. Middels de keuken is de sfeervolle achtertuin bereikbaar. Twee zeer ruime slaapkamers, waarvan een is gelegen aan de voorzijde en eentje aan de achterzijde. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van grote inbouwkasten en heeft een badkamer en-suite voorzien van een inloopdouche, wastafel en vloerverwarming. De slaapkamer aan de achterzijde heeft eveneens grote inbouwkasten en een eigen wastafel en douche en-suite. Deze kamer heeft ook directe toegang tot de achtertuin. Middels de hal toegang tot een separaat toilet, berging met cv-ketel en een trap naar de ondergelegen kelder van ruim 10 m². Ideaal als opslagruimte. De gehele benedenwoning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas en een luxe houten parketvloer en hardstenen vloer in de keuken en deels in de hal. De achtertuin heeft heerlijke zon in de namiddag en is zeer sfeervol en smaakvol aangelegd.


Ligging

Het chique Huize Zuidwijck is gelegen op een gewilde locatie aan De Lairessestraat, hoek Cornelis Schuytstraat, in het hart van Oud-Zuid. De Cornelis Schuytstraat staat bekend om zijn ambachtelijke buurtwinkels, exclusieve boetieks, gezellige cafés en sfeervolle restaurants. Een charmante en mondaine straat welke ook snel toegang biedt tot o.a. het Vondelpark en het Museumkwartier. Middels De Lairessestraat en de Apollolaan is de woning zeer goed bereikbaar met de auto.


Bijzonderheden

 • Woonoppervlakte van 178 m² verdeeld over een woonlaag, met kelder van ca. 10 m²;
 • Benedenhuis met tuin en eigen entree;
 • Coöperatieve flat exploitatie vereniging Zuidwijck bestaat uit 13 luxe lidmaatschapsrechten;
 • De vereniging is op dit moment bezig met omzetting naar appartementsrechten, waarna de erfpacht kan worden afgekocht (aanvraag is tijdig ingediend);
 • Algemene bepalingen voortdurende erfpacht 1915 van toepassing, de erfpachtcanon bedraagt t/m 30 april 2041 ca. € 484,- per jaar (betaling via maandelijkse servicekosten)
 • Verwarming middels eigen CV-ketel;
 • Servicekosten € 530,-, inclusief o.a. voorschot stookkosten en erfpachtcanon;
 • Aandeel in de gemeenschap is 210/3562.
 • Professionele vereniging administratie wordt gevoerd door Delair Vastgoedbeheer;
 • Op dit moment heeft de woning 2 slaapkamers maar het is eenvoudig om meerdere slaapkamers te creëren;
 • Oplevering in overleg.


Floorplan of De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) Floorplan of De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam) Floorplan of De Lairessestraat 94-HS (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan