Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam)

Eerste Oosterparkstraat 29-3v

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 475.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Onder bod
53m²
3

Eerste Oosterparkstraat 29-3v | Omschrijving

Wonen op een top locatie in het hippe Amsterdam Oost, in een zijstraatje van de Amstel en de Weesperzijde. Het dubbele bovenhuis is gelegen aan de voorzijde van een zeer goed onderhouden pand met een nieuwe fundering ter hoogte van achteruitbouw (zie palenplan) uit 2017! De voorzijde is gelegen op het zuiden dus dat zorgt voor een heerlijk licht appartement. Deze locatie is ideaal gelegen, zo kan je lopend naar de Pijp, het Oosterpark en het centrum. Daarnaast is het pand ook nog eens gelegen op eigen grond!


Indeling

Middels trappenhuis toegang tot het appartement aan de voorzijde, gelegen op de derde verdieping. Halletje met toegang tot een separaat toilet en toegang tot de ruime woonkamer. Direct toegang tot de open keuken met keukeneiland, de keuken is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Lichte open woonkamer gelegen op het zuiden, met 3 ramen breed welke een leuk uitzicht bieden over de Eerste Oosterparkstraat en om de hoek de Weesperzijde en de Amstel. De vaste trap naar boven biedt toegang tot de ruime slaapkamer. In directe verbinding is een 2e slaapkamer gelegen welke ideaal is als werkkamer of walk-in closet. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad-douchecombinatie en een wastafel. Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas en heeft energielabel B.


Ligging

Gelegen op een top-locatie in Amsterdam Oost, tussen de Weesperzijde en de Wibautstraat in. Vanuit hier heb je werkelijk alles op loopafstand, zoals vele leuke cafés, restaurants, barretjes zoals o.a. café de Ysbreeker, the Breakfast club, Benji’s, Rijsel, Troef, 4850, KOOL, Bar Bouche en noem maar op. Supermarkten, verschillende traiteurs en lekkere speciaalzaken kan je vinden op de Wibautstraat of de Eerste Oosterparkstraat. Het leuke van dit stukje is dat je eenvoudig kan lopen richting de Pijp, maar ook via de Amstel naar het centrum of richting het Oosterpark. Door de centrale ligging heb je hier tal van openbaarvervoersmogelijkheden zoals de Metro richting het centrum, Amstel Station, Station Zuid maar ook de tram op de Ruyschstraat. Met de auto is het appartement ook zeer goed te bereiken middels de Wibautstraat en de ringweg A10.


Bijzonderheden

 • Eigen grond;
 • Nieuwe fundering ter hoogte van achter aanbouw (zie palenplan) in 2017;
 • Energielabel B;
 • Dubbel bovenhuis aan de voorzijde, geen bovenburen;
 • Bruto vloeroppervlak 75 m², NEN258- meetrapport beschikbaar;
 • CV-ketel Intergas 2022;
 • Gesplitst in appartementsrechten met vergunning in 2003;
 • VvE wordt professioneel beheerd door Accuraat VvE Beheer, de VvE heeft een MJOP;
 • Het appartementsrecht heeft 1/4e aandeel in de onder-vve, welke in totaal 3/4e aandeel hebben in de hoofd vve, de servicekosten bedragen € 150,- per maand;
 • Kasreserve ca. € 14.000,- per maart 2024;
 • Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en NEN2580-clausule zijn van toepassing in de koopakte;
 • Oplevering kan spoedig.

Floorplan of Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Floorplan of Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Floorplan of Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam) Floorplan of Eerste Oosterparkstraat 29-3v (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan