Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam)

Gerard Doustraat 147-A

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 750.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
87m²
4

Gerard Doustraat 147-A | Omschrijving

Modern en comfortabel wonen EN met parkeren midden in de Oude Pijp! Dit appartement heeft het allemaal, het appartement op de eerste verdieping is 75 m² heeft een separate kamer van 12 m² op de bovenste verdieping, is voorzien van twee goede buitenruimtes van totaal 18 m² en daarnaast is er nog een optionele ruime parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage. Dit alles gelegen in een prachtig nieuwbouwcomplex uit 2006, onderdeel van de ‘De Hollandse Meesters’. De bijzondere voordeuren zijn ontworpen en gemaakt door de kunstenaar Piet Hein Eek. Daarnaast is het complex ook nog voorzien van een gemeenschappelijke binnentuin en een ondergelegen parkeergarage. Hier wonen betekent profiteren van een toplocatie midden in het centrum van de Oude-Pijp, met de luxe, ruimte en alle andere voordelen dat dit nieuwbouwcomplex te bieden heeft.


Indeling

Middels verzorgd en gemeenschappelijk trappenhuis toegang tot het appartement op de 1e verdieping. De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken in het appartement. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde (op het zuiden) en is uniek door 4 grote raampartijen met uitzicht over de gezellige Gerard Doustraat. Door de grote raampartijen voelt de woonkamer met open keuken zeer ruimtelijk en licht aan. De open keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur.
Aan de achterzijde bevinden zich de 2 volwaardige slaapkamers welke beiden, middels een schuifpui, toegang bieden tot het ruime balkon (10m²) gelegen op het noord-westen. Doordat het balkon breder is dan normaal is er voldoende plek voor een goede zithoek en vanuit hier kijk je uit over de gemeenschappelijke binnentuin. De badkamer is netjes afgewerkt en voorzien van ligbad-/douchecombinatie en wastafel. Separaat toilet. Separate berging in het appartement met de wasmachine aansluiting, met genoeg plek voor wasmachine en droger. Het gehele appartement is aan de voorzijde voorzien van houten kozijnen en aan de achterzijde van aluminium schuifpuien beide met dubbel glas. Tevens ligt er in het gehele appartement en een mooie houten vloer. Op de vierde, tevens bovenste verdieping is nog een aparte kamer gelegen van ca. 12 m² met dakterras van ca. 9 m². Ideaal om buitenshuis, maar toch thuis te werken of als extra opslag en daarnaast kan je hier nog extra genieten van de zon. Om het geheel luxe af te maken, is er in de ondergelegen parkeergarage een zeer goed bereikbare parkeerplek gelegen.


Ligging

Het complex is gelegen op een top locatie in de Oude-Pijp, in een rustig stukje tussen het einde van de Quellijnstraat en de Tweede Jacob van Campenstraat, om de hoek bij de Albert Heijn aan de Stadhouderskade. Alles wat je nodig hebt ligt op loopafstand. De Albert Cuypmarkt, winkels, restaurants, cafés, het Marie Heinekenplein is gelegen op enkele meters, maar ook loop je zo naar de Utrechtsestraat en de grachtengordel. Daarnaast is er veel groen en water in de buurt; het Sarphatipark en de Amstel liggen om de hoek. Daarnaast zijn er vele openbaarvervoersmogelijkheden in de directe omgeving zoals de Metro Ferdinand Bolstraat (Noord-Zuid lijn) als verschillende tram verbindingen richting Centraal Station of Amsterdam Zuid. De Pijp is met de auto nog uitstekend bereikbaar middels de Stadhouderskade en de Van Woustraat.


Bijzonderheden

 • Mooi nieuwbouwcomplex uit 2006 inclusief parkeergarage;
 • Toplocatie in de Pijp;
 • Energielabel A;
 • 4 ramen breed;
 • Het appartement heeft 11/233e aandeel, de parkeerplaats heeft 4/223e aandeel in de VvE;
 • Servicekosten € 139,50 (appartement) en € 58,69 (parkeerplaats) totaal € 198,19 per maand;
 • Kasreserve van ca. € 110.000,- per eind 2022;
 • De VvE wordt professioneel beheerd door Munnik VvE beheer, en heeft een MJOP;
 • Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, afgekocht tot 1 januari 2055, de verkoper is reeds overgestapt naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden en heeft de canon vastgeklikt na 2055, € 1.733,98 voor het appartement en € 212,76 voor de parkeerplaats (prijspeil 2020, geïndexeerd per heden)
 • Oplevering in overleg;
 • Het appartement is 75 m² met 10 m² balkon en bergingkamer van 12 m² met 9 m² terras, NEN25820 meetrapport beschikbaar;
 • NEN2580 clausule in de koopakte;
 • Parkeerplaats in de onderbouw, vraagprijs: € 85.000,- k.k.
 • Voor meer leuke weetjes en feiten van dit complex/project onderstaande link https://www.gebouwdin.amsterdam.nl/main.asp?action=display_html_pagina&name=detailpagina&boomarge=-1&item_id=171&selected_balkitem_id=663&parent_balkitem_id=662


Floorplan of Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam) Floorplan of Gerard Doustraat 147-A (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan