Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam)

Gerard Doustraat 208-A

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 650.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
75m²
3

Gerard Doustraat 208-A | Omschrijving

Uniek en comfortabel wonen midden in de oude pijp in dit 3-kamer appartement van 75 m² met twee volwaardige slaapkamers en gelegen in een prachtig nieuwbouwcomplex uit 2006, onderdeel van de ‘De Hollandse Meesters’. Een hedendaagse interpretatie van de architectonische karakteristieken van de Hollandse Renaissance, die bestaat uit vier nieuwbouwprojecten en een renovatieproject. In de traditie van de negentiende eeuw hebben kunstenaar en architecten (Peter Geusebroek, Svetla Stefanova) samengewerkt. De bijzondere voordeuren zijn ontworpen en gemaakt door de kunstenaar Piet Hein Eek.
De woonkamer is uniek en voorzien van 5 verdiepingshoge deuren-/ramen met Franse balkons over de gehele breedte van het appartement! Het appartement heeft 2 slaapkamers, een open keuken en een groot balkon van 9m² op het zuiden. Het complex is o.a. voorzien van gemeenschappelijke binnentuin en fietsenberging. Hier wonen betekent profiteren van een toplocatie midden in het centrum van de Oude-Pijp, met de luxe, ruimte en alle andere voordelen dat het nieuwbouwcomplex te bieden heeft.

Indeling

Middels riant, verzorgd en gemeenschappelijk trappenhuis toegang tot het appartement op de 1e verdieping. De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken in het appartement. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en is uniek door 5 grote raampartijen met uitzicht over de gezellige Gerard Doustraat. De open keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevinden zich de 2 volwaardige slaapkamers welke beiden, middels een schuifpui, toegang bieden tot het ruime balkon (9m²) gelegen op het zuiden. Doordat het balkon breder is dan normaal is er voldoende plek voor een goede zithoek. De badkamer is voorzien van ligbad-/douchecombinatie en wastafel. Separaat toilet. Separate berging in het appartement met de wasmachine aansluiting, met genoeg plek voor wasmachine en droger. Het gehele appartement is aan de voorzijde voorzien van houten kozijnen en aan de achterzijde van aluminium schuifpuien beide met dubbel glas. Tevens ligt er in het gehele appartement en een mooie houten vloer. Op de begane grond is nog een grote gezamenlijke fietsenberging gelegen, uitgerust met separate toegang uitkomend op de Gerard Doustraat. Via de fietsenberging kom je bij een extra opberghok voor elk appartement. Tevens is er op de begane grond een gemeenschappelijke patio tuin.

Ligging

Het complex is gelegen op een top locatie in de Oude-Pijp, in een rustig stukje tussen het einde van de Quellijnstraat en de Tweede Jacob van Campenstraat, om de hoek bij de Albert Heijn aan de Stadhouderskade. Alles wat je nodig hebt ligt op loopafstand. De Albert Cuypmarkt, winkels, restaurants, cafés, het Marie Heinekenplein is gelegen op enkele meters, maar ook loop je zo naar de Utrechtsestraat en de grachtengordel. Daarnaast is er veel groen en water in de buurt; het Sarphatipark, de Amstel liggen om de hoek en Park Somerlust en Vondelpark zijn op 5 minuten fietsafstand. Daarnaast zijn er vele openbaarvervoersmogelijkheden in de directe omgeving zoals de Metro Ferdinand Bolstraat (Noord-Zuid lijn) als verschillende tram verbindingen richting Centraal Station of Amsterdam Zuid. De pijp is met de auto nog uitstekend bereikbaar en er zijn voldoende parkeergelegenheden voor vergunninghouders. Naast op straat o.a. parkeergarage Heineken brouwerij (Apcoa) en de nieuwe parkeergarage Albert Cuyp bieden gelegenheid om “droog en veilig” te parkeren binnen de vergunning.


Bijzonderheden

 • Nieuwbouwcomplex uit 2006 ;
 • Energielabel A;
 • 5 ramen breed;
 • Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, afgekocht tot 31 januari 2055;
 • Verkoper heeft de aanvraag voor overstap eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden tijdig gedaan, vraag de makelaar naar de opties;
 • De VvE bestaat uit 9 appartementsrechten, dit appartement heeft 10/84e aandeel in de VvE;
 • Servicekosten € 146,14 per maand;
 • Kasreserve van ca. € 23.715,- per eind 2021;
 • De VvE wordt professioneel beheerd door Pronto Beheer BV, en heeft een MJOP;
 • Parkeren middels een parkeervergunning vergunning gebied is Zuid 3.1 De Pijp Noord.
 • Geschikt voor woningdelers door de twee ruime slaapkamers;
 • Oplevering in overleg;
 • Voor meer leuke weetjes en feiten van dit complex/project onderstaande link https://www.gebouwdin.amsterdam.nl/main.asp?action=display_html_pagina&name=detailpagina&boomarge=-1&item_id=171&selected_balkitem_id=663&parent_balkitem_id=662
Floorplan of Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Floorplan of Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Floorplan of Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam) Floorplan of Gerard Doustraat 208-A (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan