Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam) Houtmankade 70-3 (Amsterdam)

Houtmankade 70 -3

Amsterdam

HUURPRIJS

€ 1.800,- p/m

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verhuurd
55m²
2

Houtmankade 70 -3 | Omschrijving

Compleet gerenoveerd appartement van ca. 55 m² met 1,5 slaapkamer, balkon op het Westen en uniek uitzicht over het water van het Westerkanaal. Alles in het appartement is compleet gerenoveerd en vernieuwd, inclusief kozijnen, dubbel glas, keuken, badkamer, schilderwerk en stucwerk! De woning heeft een nieuw energielabel A.


Indeling

Middels verzorgd trappenhuis toegang tot het appartement op de derde verdieping.
Hal met toegang tot alle vertrekken van de woning. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en is met de grote glas-in-lood raampartijen uniek en erg sfeervol. Daarnaast heb je vanuit hier een uniek uitzicht over het Westerkanaal. De open keuken in hoekopstelling is ook compleet nieuw en voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is een erg ruime slaapkamer gelegen met openslaande deuren naar het achtergelegen balkon gelegen op het westen. Middels de grote slaapkamer toegang tot een kleine kamer, ideaal als werkplek. Moderne badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Aparte kast met de wasmachine aansluiting. Het gehele appartement is compleet nieuw en dus ook voorzien van een nieuwe laminaatvloer.


Locatie

Op een leuke locatie in de Spaarndammerbuurt, nabij de Jordaan, De Haarlemmerdijk, het Westerpark en de Houthavens.
Door deze centrale locatie is eigenlijk alles op loopafstand zoals de vele winkels, restaurants, cafés, speciaalzaken allemaal gelegen op de Haarlemmerdijk of de Spaarndammerstraat.


 • Niet geschikt voor delers
 • Per direct beschikbaar
 • Huurcontract voor bepaalde tijd, 2 jaar
 • Waarborgsom 2 maanden huur
 • De woning is niet volgens de NEN2580-norm ingemeten


 • Bezoek aanvragen

  Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

  +31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

  "*" geeft vereiste velden aan