Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam)

Jan van Eijckstraat 29-bov

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 1.385.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
226m²
8

Jan van Eijckstraat 29-bov | Omschrijving

Ruim drie-dubbel bovenhuis (226 m² woonoppervlakte) op een toplocatie in de mooie Beethovenbuurt in Oud-Zuid. Het bovenhuis heeft een waanzinnige breedte van meer dan 12 meter, daarnaast heeft het een eigen entree, 4 slaapkamers, 2 badkamers, en 2 balkons. Het gehele appartement is zorgvuldig verbouwd in 2016. De woning is gelegen in een rustig zijstraatje van de Beethovenstraat, waardoor werkelijk alles is gelegen op loopafstand zoals winkel-speciaalzaken, traiteurs, boetieks, restaurants en gezellige horecagelegenheden. Tevens zijn er goede schoolvoorzieningen in de directe omgeving.


Indeling

Middels eigen entree op de eerste verdieping toegang naar het appartement op de tweede verdieping.
Ruime woonkamer en-suite met mooie door-zon, en 2 balkons gelegen op het Noorden en het Zuiden. In open verbinding is de vernieuwde keuken gelegen, de keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Een ruime slaapkamer aan de achterzijde en een grote kamer aan de voorzijde. Deze kamer wordt op dit moment gebruikt als kantoorruimte maar is eenvoudig te betrekken als 4e slaapkamer. Badkamer met douche, wastafel en vloerverwarming. Separaat toilet.
Middels riante hal en vaste trap toegang tot de derde verdieping. Hier zijn 2 ruime slaapkamers gelegen en een grote badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Seperaat toilet met fonteintje.


Locatie

Gelegen in een rustige en aantrekkelijke straat, om de hoek van de Beethovenstraat en de Apollolaan.
In de directe omgeving zijn vele voorzieningen gelegen zoals goede scholen, winkels, boetieks, traiteurs, restaurants en horecagelegenheden. Ook zijn er vele openbaarvervoersmogelijkheden richting de Zuid-As, Centraal Station als Amsterdam-Zuid en Schiphol Airport gelegen. Met de auto is de woning goed te bereiken middels ringweg A10.


Bijzonderheden

  • Bovenhuis, dus geen bovenburen;
  • Gerenoveerd in 2016;
  • Gehele woning voorzien van houten kozijnen met dubbel glas;
  • 4 goede slaapkamers, 2 badkamers;
  • Gelegen op gemeentelijke erfpacht, tijdvak tot 31-08-2053, huidige jaarcanon € 3.098,75, voorwaarden 1994;
  • Maandelijkse servicekosten € 200,
  • 1/3e aandeel in de VvE;
  • Professionele VvE Beheerder;
  • Oplevering in overleg.


Floorplan of Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Floorplan of Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Floorplan of Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Floorplan of Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam) Floorplan of Jan van Eijckstraat 29-bov (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan