Jasper Leijnsenstraat 23-3 (Amsterdam) Jasper Leijnsenstraat 23-3 (Amsterdam) Jasper Leijnsenstraat 23-3 (Amsterdam) Jasper Leijnsenstraat 23-3 (Amsterdam) Jasper Leijnsenstraat 23-3 (Amsterdam) Jasper Leijnsenstraat 23-3 (Amsterdam) Jasper Leijnsenstraat 23-3 (Amsterdam) Jasper Leijnsenstraat 23-3 (Amsterdam) Jasper Leijnsenstraat 23-3 (Amsterdam) Jasper Leijnsenstraat 23-3 (Amsterdam) Jasper Leijnsenstraat 23-3 (Amsterdam) Jasper Leijnsenstraat 23-3 (Amsterdam) Jasper Leijnsenstraat 23-3 (Amsterdam)

Jasper Leijnsenstraat 23-3

Amsterdam

HUURPRIJS

€ 1.650,- p/m

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verhuurd
53m²
3

Jasper Leijnsenstraat 23-3 | Omschrijving

Compleet gerenoveerd 3-kamer appartement van ca. 53 m² gelegen op een leuke locatie in Amsterdam, om de hoek van de Willem de Zwijgerlaan en de gezellige Jan van Galenstraat voorzien van vele winkels. De Jasper Leijnsenstraat is een rustige brede straat met groenvoorzieningen gelegen in de hippe Bos en Lommerbuurt.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping. Entree in de ruime woonkamer aan de voorzijde met een zijkamer. Nieuwe keuken aan de achterzijde welke voorzien is van inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het zonnige balkon op zuiden. 2e slaapkamer met aparte wasmachine aansluiting en wederom toegang tot het achtergelegen balkon. Nieuwe badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Het gehele appartement is voorzien van nieuwe kozijnen met dubbel glas, nieuw stuc- en schilderwerk en een nieuwe nette laminaatvloer.

Het appartement is per direct bereikbaar.


De huurprijs is € 1.650,- excl. g/w/e/internet en tv per maand
Het appartement is niet geschikt voor delersBezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan