Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam)

Korte Koningsdwarsstraat 5

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 1.180.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
151m²
5

Korte Koningsdwarsstraat 5 | Omschrijving

Prachtig en goed onderhouden monumentaal pand welke geheel is gerenoveerd in 2001 en daarna nog deels gerenoveerd in 2014. Het pand is verdeeld over 3 lagen en is voorzien van 3 ruime slaapkamers, een mooie kantoorruimte op de begane grond en een unieke woonkamer met authentieke open kap constructie op de bovenste verdieping. Het pand is een voormalig pakhuis uit 1774, heeft een mooie tuitgevel en is gelegen aan een rustige straat op een toplocatie in de oude binnenstad. Gelegen op eigen grond.


Indeling

Middels eigen voordeur toegang tot het kantoor op de begane grond.
Begane grond: Het kantoor is in 2014 gerenoveerd en heeft een erg mooie plafondhoogte van ca. 3.40m en is destijds voorzien van een nieuwe pui, stucwerk, vloerverwarming en een houten vloer. Het originele balkenplafond is mooi in het zicht behouden. Middels de hal en kleine opgang toegang tot een separaat toilet en de grote slaapkamer aan de achterzijde. Via deze slaapkamer is een kleine patio tuin te bereiken.

Eerste verdieping: De eerste verdieping is voorzien van 2 ruime slaapkamers waarvan een voorzien van een mooi boograam met dubbele deuren aan de voorzijde. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, dubbele wastafel, vloerverwarming en inbouwspots. Separaat toilet met vloerverwarming en aparte berging waar de wasmachine/droger installatie zijn gelegen.
Tweede verdieping: Tevens bovenste verdieping, hier is de unieke en sfeervolle woonkamer gelegen. Door de authentieke open kap constructie heeft de woonkamer een plafondhoogte van ca. 4.48m. Aan de voorzijde is wederom een royaal boograam met dubbele deuren te vinden, met een leuk uitzicht over de rustige, autovrije straat. Aan de achterzijde is de open keuken gelegen met o.a. inbouwapparatuur van het merk Miele. De woonkamer is voorzien van een mooie Jatoba houten vloer.


Ligging

Het pand is gelegen aan een heerlijke rustige straat maar zeer centrale locatie in de oude binnenstad. Gelegen tussen de Oudeschans, de Krom Boomssloot en de Recht Boomssloot. Werkelijk alle faciliteiten zijn op loopafstand gelegen zoals verschillende Musea, restaurants, gezellige cafés, winkels, basisscholen en het Centraal Station. Ook met de auto via de Prins Hendrikkade, Piet Heinkade en o.a. de IJ-tunnel is de woning goed te bereiken.


Bijzonderheden

  • Het pand is gelegen op eigen grond;
  • Gemeentelijk monument;
  • Geschikt voor werken aan huis, maar er kan ook eenvoudig een 4e slaapkamer worden gecreëerd;
  • Hoge plafonds;
  • Goed onderhouden;
  • CV ketel Remeha 2017;
  • Als u een parkeervergunning heeft voor dit gebied (Centrum 1) dan is het ook mogelijk om gratis te parkeren in de Oosterdok garage;
  • Oplevering in overleg;


Floorplan of Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Floorplan of Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Floorplan of Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam) Floorplan of Korte Koningsdwarsstraat 5 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan