Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam)

Lumeijstraat 16-1

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 525.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
77m²
4

Lumeijstraat 16-1 | Omschrijving

Een ruim 5-kamer appartement van 77 m² met 2 volwaardige slaapkamers, keuken, studeerkamer, mooie lichte door-zon woonkamer en balkon. Gelegen aan één van de leukste straten van De Baarsjes, in stadsdeel West. De Lumeijstraat is een rustige zijstraat van de Maarten Harpertzoon Trompstraat, om de hoek bij het begin van de Admiraal de Ruijterweg, waardoor je direct en gemakkelijk toegang hebt tot de grote hoeveelheid voorzieningen die Oud-West en De Baarsjes samen te bieden hebben. Het pand is gesplitst in 2021. Het pand is goed onderhouden en bevindt zich op eigen grond!


Indeling

Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping en is bereikbaar middels een verzorgd trappenhuis. De woning heeft een ruime en lichte door-zon woonkamer en aparte keuken, beiden bieden ze toegang tot een fijn balkon aan de achterkant van het gebouw. Deze kamers zijn gelegen aan het oosten, dus genieten in de zomer en lente van een heerlijke ochtendzon. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en biedt ruimte om vrij te bewegen.
Twee slaapkamers, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Recent gerenoveerde badkamer met douche, toilet, wastafel en verwarming. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, dubbel glas, en een moderne CV-ketel.


Ligging

Gunstig gelegen aan de rand van Oud-West en De Baarsjes. Via de Admiraal de Ruijterweg, ben je vanaf de voordeur binnen 2 wandelminuten op De Clercqstraat of Jan Evertsenstraat. Dankzij de centrale ligging in West, heb je te voet toegang tot een groot aantal winkels, supermarkten en gezellige horeca, zoals Bar Spek, Restaurant Faam, Hendrix, Restaurant Daalder en De Hallen. Via de Clercqstraat bereik je zo de Rozengracht en de gezellige Amsterdamse Jordaan.
Als je op zoek bent naar wat lichaamsbeweging, of simpelweg in alle rust een luchtje wilt scheppen, dan zijn de verschillende parken in de buurt een uitkomst. Sportieve mensen kunnen kiezen uit een ruime selectie sportscholen, yogastudio’s, e.a. interessante activiteiten in bijvoorbeeld de Jan van Galenstraat of Willem de Zwijgerlaan. Voor kinderen is er ook veel te beleven, waarbij de kinderboerderij De Zimmerhoeve geldt als een buurtfavoriet.
Dankzij de tram en bushaltes om de hoek, is de buurt goed verbonden met de rest van de stad (tramlijn 7, 13 en 19; buslijn 18). De A10 is gemakkelijke bereikbaar middels de Jan van Galenstraat of Jan Evertsenstraat. Een parkeervergunning is via de gemeente verkrijgbaar en maakt parkeren in de Lumeijstraat zelf mogelijk.Bijzonderheden

  • Eigen grond;
  • 2 slaapkamers;
  • Fijne, rustige buurt;
  • Geheel dubbel glas;
  • Het pand is gesplitst in 4 appartementsrechten in 2021 (met vergunning);
  • VvE dient nog opgestart te worden;
  • Servicekosten indicatie à € 110,- per maand;
  • Oplevering kan per direct.


Floorplan of Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam) Floorplan of Lumeijstraat 16-1 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan