Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Magnoliastraat 28 (Amsterdam)

Magnoliastraat 28

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 625.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
101m²
5

Magnoliastraat 28 | Omschrijving

Op loopafstand van het pontje naar Amsterdam-Centraal, in het hart van de VAN DER PEKBUURT vind je deze goed onderhouden woning (1994) met energie label A en tuin van 46 m².
Geheel gerenoveerd in 2018. Op de bovenste etage is nog uitbreiding mogelijk met een dakkapel aan de voorzijde. De woning is gelegen aan een rustig pleintje waar kinderen fijn kunnen spelen. Tevens vind je hier alleen bestemmingsverkeer. De woning is voorzien van een voor- en achtertuin (op het Zuidoosten) en 3 goede en praktische woonlagen met in totaal 101 m² woonoppervlakte en 7 m² berging, (142 m² bruto woonoppervlakte).


Locatie

De pont naar CS, het metrostation Noorderpark, de Adamtoren, Tolhuistuin en Filmmuseum Eye liggen op steenworpafstand. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur van de woning en je bent binnen enkele minuten op de ring. De woning ligt op een perfecte plek waarbij je enerzijds volop meegeniet van deze mooie nieuwe ontwikkelingen, die het zo een bruisend deel van de stad maken, en je je anderzijds lekker kan terugtrekken op dit heerlijk, rustige, autoluwe plekje.
Met slechts 9 minuten fietsen sta je op de NDSM-werf. Voor een heerlijk hapje eten kun je hier o.a. terecht bij Pllek, IJver, Noorderlicht, de IJ-kantine, Loetje aan 't IJ en Fred's Kitchen. Tevens zijn hier ook het hele jaar door leuke festivals te vinden.
Natuurliefhebber? Met ongeveer een kwartier fiets je naar natuur- en recreatiegebied Het Twiske of het landelijke gebied Waterland, waar je kunt genieten van de rust en de prachtige natuur. Kortom, in Noord combineer je het beste van twee werelden.
In de directe omgeving vind je tevens een kinderdagverblijf, diverse basisscholen en middelbare scholen.


Indeling

Entree met hal, toilet en de meterkast. Doorlopend naar achteren de woonkamer met aan de voorzijde de grote, open keuken. De keuken (2018) heeft een wandopstelling met veel kastruimte en diverse inbouw apparatuur, o.a. een Quooker, apothekerskast en een inductiekookplaat met 1 gasbrander. Achterin een ruime woonkamer met toegang tot de besloten tuin aan de achterzijde, waar je ochtend- en middagzon hebt. De tuin is aangelegd in 2019.
Middels open trap naar boven tref je zowel aan de voor- als achterzijde een riante slaapkamer en centraal de vergrootte luxe badkamer (2018) met ligbad, douchetoilet (Geberit), wastafel meubel, design radiator en is voorzien elektrische vloerverwarming.
Via de vaste trap kom je op de zolderverdieping, met dakkapel aan de achterzijde, waar je tevens ruimte voor een derde slaapkamer hebt. Op de voorzolder voldoende ruimte voor een vierde slaapkamer, speel- of werkplek en mogelijkheid voor extra dakkapel..


ERFPACHT
De woning is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam, welke in erfpacht is uitgegeven. De erfpacht is afgekocht tot 31 augustus 2044. De eigenaren zijn reeds overgestapt naar eeuwigdurende erfpacht voorwaarde uit 2016 en de jaarcanon voor na 31 augustus 2044 bedraagt € 571,61 per jaar (prijspeil 2022, jaarlijkse index vanaf heden en fiscaal aftrekbaar bij eigen woning)

Bijzonderheden

  • Bouwjaar 1994;
  • Energielabel A;
  • Opleveren in overleg


Floorplan of Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Floorplan of Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Floorplan of Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Floorplan of Magnoliastraat 28 (Amsterdam) Floorplan of Magnoliastraat 28 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan