Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam) Orteliuskade 39-2 (Amsterdam)

Orteliuskade 39-2

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 450.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
55m²
3

Orteliuskade 39-2 | Omschrijving

Groen wonen en wakker worden met het geluid van vogeltjes, midden in Amsterdam? Het kan in dit unieke appartement, direct aan het Rembrandtpark met fantastisch vrij uitzicht! Dit ruime en goed ingedeeld 3-kamer appartement op de 2e etage in de gezellige Baarsjes heeft geen overburen, vrijwel altijd parkeerplek voor de deur en veel privacy. De woning heeft 2 slaapkamers, een gezellige eetkeuken, een fijn balkon en een goed formaat woonkamer.


Indeling

Het in 2023 gerenoveerde, gezamenlijk trappenhuis biedt toegang tot het appartement op de 2e verdieping. Je komt binnen in de hal die toegang biedt aan alle vertrekken in het appartement. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen met een waanzinnig uitzicht over het groene Rembrandtpark; hierdoor heb je een heerlijk vrij gevoel. De zijkamer is op dit moment in gebruik als kinderkamer maar is ook prima in te richten als werk- of eetkamer. Aan de achterzijde is de eetkeuken gelegen met toegang tot het brede balkon, gelegen op het oosten. De keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur van Siemens; vaatwasmachine en combimagnetron/oven. De hoofdslaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde en heeft ook toegang tot het balkon via dubbelzijdig openslaande deuren. De moderne badkamer (2016) is voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Er is een apart toilet. Het gehele appartement is voorzien van een mooie grenenhouten vloer.


Ligging

Het appartement ligt op één van de mooiste plekjes van stadsdeel West, aan de Orteliuskade, direct aan het Rembrandtpark. Deze straat is rustig door het eenrichtingsverkeer. Winkels, supermarkten, restaurantjes en cafés, zoals restaurant Felperlaan, De Huiskamer van Rembrandt, Bar Tack, Cafe Goldmund en Cook, scholen, zwembad en het luxe Sportplaza Mercator bevinden zich in de directe omgeving. In nog geen 10 minuten fietsen ben je in het Vondelpark, de populaire "Hallen" of de Jordaan. De woning ligt ook gunstig ten opzichte van de openbaar vervoersmogelijkheden, zowel bus als tram.
Station Lelylaan en Sloterdijk zijn tevens makkelijk bereikbaar. De Ringweg A10 ligt op twee minuten afstand.


Bijzonderheden

 • Het appartement is gelegen op eigen grond
 • Prachtige locatie gelegen direct aan het Rembrandtpark
 • Vrij uitzicht
 • Dubbel glas aan de voorzijde
 • Moderne badkamer (2016)
 • Servicekosten € 130,- per maand
 • Professioneel beheerd door VVE Beheer Amsterdam
 • Stand reservefonds per € 245.000,- per 31 december 2021
 • Aandeel in de VvE; 5/302e aandeel
 • MJOP aanwezig
 • Op dit moment zijn ze bezig met het schilderwerk aan de voorgevel;
 • De berging is in 2007 middels zakelijk recht en eenmalige vergoeding afgestaan
 • Oplevering in overleg, voorkeur medio juni 2023.


Floorplan of Orteliuskade 39-2 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan