Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam) Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam)

Ruysdaelkade 167-1

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 525.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Onder bod
51m²
3

Ruysdaelkade 167-1 | Omschrijving

Wonen op een gewilde locatie in de Pijp in een licht en zonnig 3-kamer appartement met schitterend en vrij uitzicht over de Boerenwetering. Het appartement is in 2006 geheel gerenoveerd, gesplitst en heeft destijds een nieuwe fundering gekregen. De woonkamer heeft een frans balkon op het zuid-westen gelegen en biedt een fantastisch uitzicht over de gracht, uniek voor de Pijp. Daarnaast is het pand ook nog eens gelegen op eigen grond!


Indeling

Middels gemeenschappelijk trappenhuis binnenkomst op de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. Met aan de voorkant een mooie lichte en zonnige woonkamer met frans balkon, op het zuid-westen gelegen en met geweldig uitzicht over het water. De woonkamer is lekker breed met 3 grote raampartijen en is verder voorzien van een vaste inbouwkast en sfeervolle brick-wall. De moderne open keuken is voorzien van het benodigde inbouwapparatuur. Het halletje biedt tevens toegang tot de 2 slaapkamers, beiden gelegen aan de achterzijde. De nette badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Daarnaast is er in de hal nog een praktische bergruimte met o.a. de wasmachine aansluiting. Het gehele appartement is voorzien van een mooie eiken houten lamelparketvloer, heeft goede kozijnen met dubbel glas, en heeft energielabel B. Het appartement is helemaal af en klaar om direct in te trekken!


Ligging

Het appartement is uniek gelegen aan de gracht met een fantastisch vrij uitzicht. Gelegen in de Pijp, op het randje met het Museumkwartier. De Pijp zelf is omringt door talloze gezellige cafés en restaurants, winkels en natuurlijk de Albert Cuypmarkt. Op Loopafstand van o.a. het Museumplein, met zijn verschillende musea evenals het groene Sarphatipark. Diverse bus en tramverbindingen bevinden zich in de directe omgeving en de Noord/Zuidlijn op de Ferdinand Bolstraat/Ceintuurbaan ligt op loopafstand. Door de centrale ligging ben je zo in het Centrum, of kan je snel richting Oud-West of richting de Amstel. Met de auto is het appartement ook goed te bereiken middels de Hobbemakade en de Scheldestraat of de Apollolaan. Es zijn er diverse uitvalswegen aanwezig zoals de ringweg A-10 en is er voldoende parkeergelegenheid middels de nieuwe parkeergarage aan de Boerenwetering.


Bijzonderheden

  • Eigen grond;
  • Gerenoveerd in 2006 waaronder een nieuwe fundering
  • Energielabel B geldig tot 2033;
  • VvE, bestaande uit 5 appartementsrechten, 1/6e aandeel in de gemeenschap
  • Maandelijkse servicekosten € 60,- per maand, stand reservefonds € 14.866,10
  • Buitenschilderwerk kozijnen voor en achter ca. drie jaar geleden uitgevoerd door de VvE
  • Niet bewoners clausule', ouderdomsclausule en NEN2580-clausule zijn van toepassing in de koopakte;
  • Zeer gewilde locatie met schitterend uitzicht over het water.
  • Oplevering kan spoedig.

Floorplan of Ruysdaelkade 167-1 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan