Slingerbeekstraat 21-3 (Amsterdam) Slingerbeekstraat 21-3 (Amsterdam) Slingerbeekstraat 21-3 (Amsterdam) Slingerbeekstraat 21-3 (Amsterdam) Slingerbeekstraat 21-3 (Amsterdam) Slingerbeekstraat 21-3 (Amsterdam) Slingerbeekstraat 21-3 (Amsterdam) Slingerbeekstraat 21-3 (Amsterdam) Slingerbeekstraat 21-3 (Amsterdam) Slingerbeekstraat 21-3 (Amsterdam) Slingerbeekstraat 21-3 (Amsterdam) Slingerbeekstraat 21-3 (Amsterdam) Slingerbeekstraat 21-3 (Amsterdam) Slingerbeekstraat 21-3 (Amsterdam)

Slingerbeekstraat 21-3

Amsterdam

HUURPRIJS

€ 1.750,- p/m

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verhuurd
67m²
3

Slingerbeekstraat 21-3 | Omschrijving

Per direct beschikbaar - Licht en ruim 3-kamer appartement op de bovenste etage (3e etage) van een verzorgd appartementencomplex gelegen in het begin van de Rivierenbuurt. De Slingerbeekstraat is een rustige zijstraat tussen de Amstelkade en de Churchill-laan en is gelegen aan de rand van de Pijp.


Indeling

Middels een verzorgd trappenhuis toegang tot het appartement op de bovenste etage. Hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime lichte doorzon-woonkamer waardoor er ochtend en middagzon de woonkamer in schijnt. De moderne eetkeuken in hoekopstelling is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Op de hoek van de keuken is een gezellige bar gecreëerd. Middels de keuken openslaande deuren naar het ruime balkon. Middels de hal toegang tot beide slaapkamers en badkamer.
Ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde en een tweede ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde met 2 sets openslaande deuren naar het achtergelegen balkon. Moderne badkamer is voorzien van een toilet, douche en dubbele wastafel. Het gehele appartement is voorzien van een nieuwe nette laminaatvloer en dubbel glas.


Locatie

Het appartement is gelegen in het begin van de Rivierenbuurt op de rand van de Pijp. De Scheldestraat, Maasstraat en de Ferdinand Bolstraat zijn allen in de directe omgeving gelegen. Door de centrale ligging zijn er verschillende openbaar vervoersmogelijkheden richting het centrum maar ook richting het treinstation Amsterdam Amstel, of RAI ook op loopafstand.

  • Niet geschikt voor delers
  • Per direct beschikbaar


  • Bezoek aanvragen

    Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

    +31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

    "*" geeft vereiste velden aan