Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Spuistraat 36-3 (Amsterdam)

Spuistraat 36 -3

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 600.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
79m²
3

Spuistraat 36 -3 | Omschrijving

Modern 3-kamer appartement op de derde verdieping gelegen in een zeer goed onderhouden Rijksmonument op een top locatie in het centrum van Amsterdam. Het appartement is zeer speels en goed ingedeeld, voorzien van 2 goede slaapkamers, een groot dakterras van ca. 21 m² en separate berging van ca. 5 m² op de begane grond. De woning is in 2016 grotendeels verbouwd en destijds voorzien van o.a. een nieuwe keuken en badkamer. Naast dit alles is de woning gelegen op eigen grond en is de fundering hersteld van het pand.


Indeling

Middels een goed trappenhuis heb je toegang tot het appartement gelegen op de derde verdieping. Een ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken van de woning. Aan de voorzijde is de lichte ruime woonkamer gelegen met openslaande deuren naar de straat. Hier is voldoende plek voor een grote zitkamer en ruime eethoek. De keuken is gelegen in het midden van de woning en is geheel vernieuwd in 2016. Deze is uiteraard voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Als we doorlopen naar achter vinden we nog een separaat toilet (2016), aparte kast voor de wasmachine/droger en een moderne badkamer met douche en wastafel wederom vernieuwd in 2016. Aan de achterzijde is de sfeervolle hoofdslaapkamer gelegen, met originele balken in het zicht gelaten, en geen bovenburen. De tweede slaapkamer is van goed formaat en op dit moment in gebruik als walk-in closet/werkruimte. Middels deze kamer heb je toegang tot het ruime dakterras van ca 21 m². Deze is lekker groot van formaat dus er is voldoende ruimte voor een grote lounge set en een eettafel om met vrienden en familie een borrel te drinken en lekker te eten. Het gehele appartement is voorzien van een houten lamelparketvloer en de hoofdslaapkamer van een strakke gietvloer. Op de begane grond is nog een berging gelegen, ideaal voor opslag of stalling van je (elektrische) fiets.


Ligging

Op een super locatie in het centrum, om de hoek van de grachtengordel, Centraal Station, de Raadhuisstraat en de Jordaan. Door de gunstige ligging is werkelijk alles op loopafstand te bereiken, zoals vele gezellige restaurants, cafés, leuke koffietentjes, vele winkels, supermarkt, het luxe warenhuis De Bijenkorf, de mooie grachtengordel en de gezellige Jordaan. Doordat de woning vlakbij het Centraal Station is gelegen is de bereikbaarheid zeer goed en heb je ook veel directe verbindingen met o.a. Schiphol Airport maar ook de Noord/Zuidlijn. Parkeren kan eenvoudig bij Q-park Nieuwendijk.


Bijzonderheden

  • Gelegen op eigen grond;
  • Fundering hersteld in 1971;
  • Rijksmonument;
  • Eigen berging op de begane grond;
  • Groot dakterras van 21 m²;
  • 17/126e aandeel in de VvE gemeenschap, professioneel beheerd door Amstarr VvE Beheer;
  • De Vve heeft een MJOP;
  • Servicekosten € 270,64, reservefonds van de VvE is ca. € 56.000,- per december 2023;
  • Ouderdomsclausule en NEN2580-clausule zijn van toepassing in de koopakte;
  • Oplevering in overleg.

Floorplan of Spuistraat 36-3 (Amsterdam) Floorplan of Spuistraat 36-3 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan