Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam) Suikerplein 87 (Amsterdam)

Suikerplein 87

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 650.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
90m²
4

Suikerplein 87 | Omschrijving

Ruim wonen op loopafstand van de binnenstad en het Westerpark?
Dit in 2020 verbouwde appartement van 90m² heeft het allemaal.
Er is een moderne ruime keuken (Kvik) voorzien van inbouwapparatuur, twee balkons en een berging in de onderbouw. De woning is gelegen in de gezellige en hippe Spaarndammerbuurt (Westerpark).
De woning is praktisch ingedeeld, thans 2 zeer ruime slaapkamers maar ook weer eenvoudig 3 slaapkamers terug te brengen. Geheel voorzien van dubbel glas en beschikt over een energielabel A.


Omgeving

Het appartement is centraal gelegen in stadsdeel Westerpark, naast de Houthavens, in de leuke en gezellige Spaarndammerbuurt, met direct om de hoek de Spaarndammerstraat; een straat met veel winkels voor de dagelijkse boodschappen, gezellige cafés en restaurants zoals Compartir, Dignita, Moos, de Pizzabakkers en Cafe de Walvis.
Het Westerpark met cultuurpark Westergasfabriek, de gezellige Haarlemmerstraat, als ook de Jordaan liggen binnen handbereik.
Eveneens om de hoek vind je opstap-plaatsen voor de bus, pont en tram. Het Centraal Station is snel bereikbaar, binnen een aantal minuten ben je er op de fiets of met de bus. Bus 48, 22 en nachtbus 748 richting Centraal Station, Amsterdam Oost en Station Sloterdijk stoppen in de Spaarndammerstraat. De pont naar Amsterdam Noord vertrekt via de pontsteiger op 500 meter afstand. En ook met de auto is het appartement goed bereikbaar middels de S101, S102 en S103.
Parkeren is middels betaald parkeren op de openbare weg.
Meer informatie over parkeervergunningen en wachttijden zie: www.amsterdam.nl/parkeren.


Indeling

Via de gemeenschappelijke afgesloten entree bereik je door het trappenhuis dit ruime appartement op de tweede verdieping. De ruime hal en gang bieden toegang tot o.a. de badkamer met ruime douchegelegenheid (inloopdouche), wastafelmeubel en handdoek radiator, het separate toilet, voorheen twee slaapkamers thans 1 met zicht op het Suikerplein en de woonkamer met balkon met ochtendzon. Vanuit de woonkamer zijn de masterbedroom en de ruime eetkeuken bereikbaar. In de keuken zijn er twee vaste inbouwkasten met daarin ook de CV-installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger. De keuken en de slaapkamer hebben zicht op de binnentuin die bij de VVE hoort.
Woonkamer en keuken
De ruime woonkamer biedt momenteel plaats aan een gezellige zithoek met toegang tot het balkon en een werkplek. Vanuit de kamer is er direct toegang tot de eetkeuken. De keuken is in het zwart uitgevoerd en beschikt over inbouw- en diverse losse apparatuur. De ruimte is groot genoeg om een fikse eettafel met stoelen te plaatsen.
Het balkon dat aan de eetkeuken grens heeft zicht op de binnentuin van het complex.
Buitenruimte
Het appartement beschikt over twee balkons. Vanuit de woonkamer is het balkon op het oosten van 3,67mx1,39m met zicht op het Suikerplein toegankelijk middels een schuifpui. De keuken geeft toegang ook middels een schuifpui tot het tweede balkon op het westen van 3,97mx0,91m.
Berging
In de onderbouw van het complex bevindt zich een ruime berging van 2,75mx2,03m. In de berging is een stopcontact aanwezig voor het opladen van een elektrische fiets.


Bijzonderheden

  • Oplevering in overleg;
  • De vereniging wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam;
  • De servicekosten bedragen momenteel € 133,72 euro per maand;
  • Meer Jaren Onderhoud Plan aanwezig;
  • Stand reservefonds per 19/10/2022 bedraagt €. 268.495,43;
  • 97/4.691e aandeel
  • Erfpacht afgekocht tot 2038
  • Aanvraag overstap gedaan op 8 december 2020, keuze jaarcanon voor na 2038 van euro 2.692,- per jaar of afkoop van circa euro 73.000 (prijspeil 2020)
  • Energielabel A en geldig tot 02-11-2032.
  • Alle kamers voorzien van bekabeld internet


Floorplan of Suikerplein 87 (Amsterdam) Floorplan of Suikerplein 87 (Amsterdam) Floorplan of Suikerplein 87 (Amsterdam) Floorplan of Suikerplein 87 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan