Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Vierwindenstraat 13 (Amsterdam)

Vierwindenstraat 13

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 700.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
76m²
4

Vierwindenstraat 13 | Omschrijving

Perfect ingedeeld historisch pareltje op een unieke locatie. Een sfeervol en licht 4-kamer appartement (op eigen grond) van 76m² gelegen op de derde verdieping (met lift) in het prestigieuze (voormalig) pakhuizencomplex "De Real" op het Realeneiland. De woonkamer kijkt uit over de prachtig aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. Verder heeft de woning nog een eigen externe berging van 6m² in de onderbouw. Realeneiland is één van de drie Westelijke eilanden. De eilanden zijn met elkaar verbonden via houten ophaalbruggen. Een van de meest pittoreske, historische buurten van Amsterdam waar de rust nog heerst, kinderen op straat spelen en geen doorgaand verkeer komt. Een dorpse oase, met veel groen, op steenworp (loop)afstand van het wervelende centrum, de Jordaan, de Haarlemmerdijk en het Westerpark.


Indeling:

Een ideale indeling. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping en is via een gemeenschappelijke entree per lift of per trap bereikbaar. De lichte woonkamer is voorzien van 4 charmante (gebogen) toogramen en een dubbele openslaande deur met frans balkon. Er zijn maar liefst 3 slaapkamers aanwezig grenzend aan een mooie hal. Ruime badkamer met ligbad, wastafel meubel, wasmachine en droger aansluiting. Verder is er een separaat toilet. 1 van de slaapkamers heeft ook een eigen douchruimte maar deze is al sinds 2015 niet meer in gebruik.
Een berging op de begane grond (ca 6 m²) is via een separate toegang te bereiken en biedt genoeg ruimte om fietsen en spullen te stallen.


TUIN:
De mediterrane binnentuin wordt professioneel onderhouden en is vrij te gebruiken door de bewoners. Op mooie dagen is het dan ook heerlijk toeven in deze natuuroase.


Locatie:

Rijke historie, oude grachtjes, indrukwekkende pakhuizen, houten ophaalbruggen, verborgen tuintjes en fraaie gevelwanden. Het Realeneiland maakt deel uit van de Westelijke Eilanden: een rustig ‘dorp’ ingeklemd tussen de Haarlemmerbuurt, de Jordaan en de hippe Houthavens. In de verschillende stadstuintjes kan gepicknickt en ontspannen worden. Ambachtswinkels, conceptstores, boekenzaken en trendy cafés zijn om de hoek te vinden in de Haarlemmerstraat/-dijk. Hier ligt ook de art-deco bioscoop the Movies waar filmhuisfilms worden getoond. Iedere woensdag is op het Haarlemmerplein een gezellige boerenmarkt waar biologische producten worden verkocht.
Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn diverse bus- en tramverbindingen op het Haarlemmerplein en het Centraal Station is op circa 15 minuten loopafstand.
Per auto is de ring van Amsterdam makkelijk te bereiken. Parkeren (betaald of middels een vergunning) kan in de straat of in de omliggende gebieden waaronder het Westerdok, het Prinseneiland of de Silodam. Hier zijn tevens geregeld parkeerplaatsen te koop of te huur.


VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren ‘’De Real’’ wordt professioneel beheerd door V.v.E. Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen € 252,98 (woning) en €. 19,25 (berging) per maand. Het complex beschikt over een blokverwarming. De ketels zijn in 2021 vernieuwd en verduurzaamd. Voorschot verwarming en warm water bedraagt €. 200,- per maand. De Vereniging van Eigenaren is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en er is een meer jaren onderhoud plan (MJOP) aanwezig. Recent heeft er groot onderhoud aan de gevels plaatsgevonden.


Bijzonderheden:

 • Renovatie/herontwikkeling jaar 1972-1978;
 • Fundering hersteld in 1972;
 • Lift;
 • Drie slaapkamers;
 • Gelegen op eigen grond;
 • Fraaie pakhuisgevels;
 • Lichte woonkamer;
 • Energielabel C geldig tot 12 oktober 2025;
 • Frans balkon;
 • Gemeenschappelijke binnentuin;
 • Oplevering in overleg, indicatie half april begin mei 2024
 • NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
 • Niet bewoners clausule van toepassing

Floorplan of Vierwindenstraat 13 (Amsterdam) Floorplan of Vierwindenstraat 13 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan