Vierwindenstraat 74 (Amsterdam) Vierwindenstraat 74 (Amsterdam) Vierwindenstraat 74 (Amsterdam) Vierwindenstraat 74 (Amsterdam) Vierwindenstraat 74 (Amsterdam) Vierwindenstraat 74 (Amsterdam) Vierwindenstraat 74 (Amsterdam) Vierwindenstraat 74 (Amsterdam) Vierwindenstraat 74 (Amsterdam) Vierwindenstraat 74 (Amsterdam) Vierwindenstraat 74 (Amsterdam) Vierwindenstraat 74 (Amsterdam) Vierwindenstraat 74 (Amsterdam)

Vierwindenstraat 74

Amsterdam

HUURPRIJS

€ 1.700,- p/m

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verhuurd
58m²
2

Vierwindenstraat 74 | Omschrijving


PER DIRECT BESCHIKBAAR
Geheel verbouwd en uniek 2-kamer appartement (58m²) met industriële uitstraling per direct beschikbaar. Het appartement is gelegen op de begane grond en is compleet gemeubileerd, heeft een mooie gietvloer met vloerverwarming en een luxe gashaard. De woning is geheel strak afgewerkt met hoge plafonds (ca. 3,5m hoog) waardoor het ruim en luxe aanvoelt. De voorgevel is voorzien van harmonica deuren met veel glas.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde voorzien van luxe meubilair en een open keuken voorzien van inbouwapparatuur. De grote slaapkamer is gelegen aan de achterzijde is voorzien van een vaste inbouwkast voor veel opbergruimte. De luxe badkamer is in directe verbinding met de slaapkamer voorzien van een inloop/regendouche, wastafel en vloerverwarming. Separaat toilet.

Het appartement ligt op een toplocatie op de Westelijke Eilanden, bij Prinseneiland en super centraal gelegen in Amsterdam. Gelegen tussen de Zoutkeetsgracht en de Realengracht en naast het Westerdok en het IJ en de populaire Zeeheldenbuurt. De Haarlemmerdijk, de Lindengracht en de Noordermarkt, met vele gezellige winkels, restaurants en cafés zijn allen om de hoek gelegen. Het appartement ligt verder op loopafstand van Amsterdam Centrum en met de A10 en Amsterdam Centraal Station nabij is het appartement zeer goed bereikbaar.

 • Gemeubileerd
 • huurprijs € 1.700,
 • gas/elektra/water/internet/tv voor rekening huurder
 • waarborgsom 2 maanden huur

 • Floorplan of Vierwindenstraat 74 (Amsterdam)
  Bezoek aanvragen

  Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

  +31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

  "*" geeft vereiste velden aan