Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam) Violettenstraat 15 (Amsterdam)

Violettenstraat 15

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 675.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
84m²
3

Violettenstraat 15 | Omschrijving

Dubbel bovenhuis gelegen op een top locatie, midden in de levendige Jordaan, in een sfeervol en rustig autovrij straatje. Het bovenhuis is gelegen in een mooi en modern appartementencomplex, opgeleverd in 1994, en is voorzien van o.a. 2 slaapkamers, goed balkon op het Westen en heeft nog een separate berging op de begane grond. Kortom; zeer comfortabel, ruim en rustig wonen in een goed onderhouden gebouw op een super locatie!


Indeling

Verzorgd entree en trappenhuis, met toegang tot het appartement op de tweede verdieping. In de woning biedt de hal toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft direct toegang tot het balkon gelegen op het Westen. De open keuken is gelegen aan de achterzijde en staat in directe verbinding met de woonkamer. De moderne keuken is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur en vanuit hier heb je een leuk vrij uitzicht over de binnentuin. Hal met toilet, trapkast en vaste trapopgang naar de bovenste verdieping. Hier zijn 2 zeer ruime slaapkamers gelegen met moderne badkamer voorzien van een ligbad-, douche-combinatie, ruime wastafel met meubel. Separaat tweede toilet en ruime overloop. Het gehele appartement is voorzien van een houten vloer en moderne kozijnen met dubbel glas. Op de begane grond is een aparte berging gelegen en een gemeenschappelijke binnentuin welke door de VvE wordt onderhouden.


Ligging

Een rustig straatje, midden in de Jordaan, gelegen tussen de Anjeliersstraat en de Westestraat, om de hoek van de Prinsengracht en de Noordermarkt. Door de centrale ligging zijn letterlijk alle faciliteiten op loopafstand gelegen, zoals hippe winkels, leuke koffietentjes, gezellige terrassen en de altijd gezellige Noordermarkt op de maandag en zaterdag. Een echte top locatie! Vele openbaarvervoersmogelijkheden zijn ook in de directe omgeving gelegen.


Bijzonderheden

  • Modern complex uit 1994;
  • Dubbel bovenhuis, geen bovenburen;
  • Geheel houten kozijnen met dubbel glas;
  • De VvE heeft een sedumdak aangelegd in 2016;
  • Separate berging op de begane grond;
  • Servicekosten € 151,71,- per maand;
  • Actieve en gezonde VvE, professioneel beheerd door Newomij;
  • 89/2378e aandeel in de gemeenschap;
  • Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, afgekocht tot 1 maart 2043. Verkoper heeft reeds gebruikgemaakt van de overstap naar eeuwigdurende erfpachtgrond onder de gunstige voorwaarden en heeft de jaarcanon na 1 maart 2043 vastgeklikt, de jaarcanon per 1 maart 2043 is € 2.323,55 (jaarlijkse inflatie vanaf heden, algemene bepalingen 2016);
  • Oplevering in overleg.


Floorplan of Violettenstraat 15 (Amsterdam) Floorplan of Violettenstraat 15 (Amsterdam) Floorplan of Violettenstraat 15 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan