Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Von Zesenstraat 312 (Amsterdam)

Von Zesenstraat 312

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 495.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht onder voorbehoud
70m²
4

Von Zesenstraat 312 | Omschrijving

Vrijdag 10 mei tussen 11.00 uur en 13.00 uur en dinsdag 14 mei tussen 11.00 uur en 13.00 uur
We ontvangen graag per mail uw gegevens.

OMSCHRIJVING
Dit appartement van 70,3m² heeft maar liefs drie slaapkamers en een zonnige ruime woonkamer met open keuken en balkon. In het gezellige en hippe Amsterdam Oost om de hoek van de Dappermarkt en het Oosterpark en aan de rand van het Centrum. De perfecte plek, rustig maar op loopafstand van gezelligheid en reuring.

Het appartement is goed afgewerkt, recent vernieuwde badkamer en keuken, mooie vloer door het gehele appartement. Kortom het is zo te betrekken!

Indeling

Via het ruime gemeenschappelijke trappenhuis kom je op de tweede verdieping. De entree geeft toegang tot de ruim opgezette L-vormige hal naar enerzijds de woonkamer aan de zonnige achterzijde met breed balkon en uitzicht op de goed onderhouden gemeenschappelijke binnentuin en anderzijds de slaapkamers en badkamer.
Aan de rustige voorzijde(geen verkeer) liggen deze drie goed bemeten slaapkamers, vanuit de hal zijn ook de badkamer met ligbad, toilet en berging te bereiken.
De woonkamer aan de achterzijde van het gebouw met een balkon op Zuid over de gehele breedte. Veel glasoppervlakte maakt het een fijn lichte en zonnige ruimte, de open keuken heeft inbouwapparatuur en zeer praktisch ingedeeld. Aparte berging in de onderbouw.

ERFPACHT
Het pand is gelegen op erfpachtgrond. De canon is afgekocht tot 28 februari 2034 en reeds door de huidige eigenaar met de gunstige voorwaarde omgezet naar eeuwigdurende erfpacht na 2034 tegen een jaarlijks canonbedrag.

Ligging

Het appartement is gelegen in het gezellige Amsterdam-Oost. De Dappermarkt, het Oosterpark, Artis, de Plantagebuurt is allemaal op loopafstand gelegen. Alle faciliteiten zijn in de buurt en genoeg reuring, bioscoop Studio K, leuke restaurants en cafés zoals Louie Louie, Le French Cafe, restaurant Wilde Zwijnen, Spaghetteria, het vernieuwde Badhuis, Bar Basquiat, Café de Jeugd, Buurtcafé de Tros en Brouwerij het IJ en noem maar op allemaal in de buurt zitten. Diverse lokale speciaalzaken en supermarkten zijn ook allemaal in de directe omgeving te vinden.

Het openbaar vervoer is hier bijzonder goed geregeld; station Muiderpoort en tram 14 naar het Centrum om de hoek. Met de auto zijn uitvalswegen A-1, A2 en A-10 snel bereikbaar. Parkeergelegenheid op de openbare weg middels een bewonersvergunning. Zie website van de Gemeente Amsterdam voor meer informatie.

Bijzonderheden

  • 3 slaapkamers,
  • erfpacht afgekocht tot 2034, daarna eeuwigdurende canonbedrag tegen gunstige voorwaarden.
  • professioneel beheerde VVE, Ymere VvE beheer
  • servicekosten € 115,71 per maand
  • energielabel B
  • oplevering in overleg.
Floorplan of Von Zesenstraat 312 (Amsterdam) Floorplan of Von Zesenstraat 312 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan