Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam)

Vrijheidslaan 16-3

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 640.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
83m²
5

Vrijheidslaan 16-3 | Omschrijving

Licht en ruim appartement op de derde verdieping met groot dakterras (29 m²), lichte door-zon woonkamer gelegen in de fijne Rivierenbuurt. Het appartement is in 2019 gerenoveerd en voorzien van een mooie nieuwe badkamer, en een mooie open keuken. Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en een mooie houten visgraatvloer door het appartement.


Indeling

Middels verzorgd trappenhuis toegang tot de 3e verdieping. Entree van het appartement met ruime hal welke toegang biedt tot alle vertrekken van het appartement. Doordat de woning een mooie door-zon woonkamer heeft, heb je hier de gehele dag zeer mooi lichtinval. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde met een mooi uitzicht over de Amstel. Aan de achterzijde is de open keuken (2019) gelegen, voorzien van de benodigde inbouwapparatuur met o.a. een wijnklimaatkast en een kokend-water kraan. Ruime slaapkamer aan de achterzijde en een 2e slaapkamer aan de voorzijde, op dit moment in gebruik als babykamer. Riante badkamer (2019) voorzien van een mooi ligbad, separate inloopdouche en dubbele wastafel met meubel. Middels een vaste trap in de woonkamer toegang tot een extra kamer welke ideaal is als werk/-logeerkamer met dubbele deuren welke toegang bieden tot het grote en zonnige dakterras van ca. 29 m². Door de hoge ligging kan je hier de gehele dag genieten van het mooie weer. Het appartement is voorzien van houten kozijnen aan de voorzijde, kunststof kozijnen aan de achterzijde, allen met dubbel glas.


Locatie

Het appartement is zeer centraal gelegen in de Rivierenbuurt, tussen de Rijnstraat en de Amstel. Vele gezellige restaurants, cafés, winkels, speciaalzaken, traiteurs, en grote supermarkten zijn allemaal op loop- en fietsafstand te bereiken. De Maasstraat, de Waalstraat, de Van Woustraat en de Weesperzijde zijn allemaal binnen handbereik. Doordat o.a. het Amstelstation in de directe omgeving is gelegen zijn er vele openbaarvervoersmogelijkheden, en door de gunstige ligging met de Amsteldijk en de Rijnstraat, is de ringweg A2 en A10 met de auto ook zeer goed bereikbaar.


Bijzonderheden

  • Gerenoveerd in 2019;
  • Dakterras van 29 m²;
  • Door-zon woonkamer;
  • Moderne badkamer en keuken (2019);
  • Het appartement heeft 7/135e aandeel in de gemeenschap;
  • Servicekosten € 148,- per maand;
  • De VvE wordt professioneel beheerd door Delair Vastgoedbeheer;
  • Het appartement ligt op gemeentelijke erfpachtgrond, de jaarlijkse canon bedraagt € 516,85 per jaar, jaarlijkse indexering, tijdvak t/m 15 oktober 2046. De omzetting naar eeuwigdurende erfpacht is reeds notarieel gepasseerd;
  • Oplevering in overleg.


Floorplan of Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam) Floorplan of Vrijheidslaan 16-3 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan