Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Witte de Withstraat 1M (Amsterdam)

Witte de Withstraat 1 M

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 600.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Beschikbaar
88m²
4

Witte de Withstraat 1 M | Omschrijving

Dit lichte en sfeervolle 3/4-kamer appartement van 88m² op de tweede verdieping maakt deel uit van het appartementencomplex ‘Het Facet’, een smaakvol nieuwbouw complex met lift gebouwd in 2007-2009. Het complex heeft de beschikking over een smaakvol aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. Het appartement heeft twee royale slaapkamers, een eenvoudig te creëren derde slaap,- of werkkamer, een aparte berging van 5m² en een prive terras van 5m² aan de galerij op het noordwesten. Het moderne complex ligt op een populaire locatie in de Chassébuurt en heeft goed onderhouden binnentuin aan de achterzijde.

Ligging

Het gebouw bevindt het zich op een unieke locatie en ligt op loopafstand van winkelgebied de Kinkerbuurt, de Ten Kate markt en beschikt over vele trendy restaurantjes en cafés in de buurt. Binnen enkele minuten bent u met de fiets of het openbaar vervoer in het centrum van Amsterdam en de Jordaan. De tram stopt om de hoek van het appartement op de Postjesweg. Verder is het appartement ook zeer gunstige gelegen ten opzichte de snelwegen.
Woongebouw Het Facet is onderdeel van de herstructurering van de Chassébuurt in het voormalig stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam. Het bouwblok maakt onderdeel uit van de Gordel '20-'40, een stedenbouwkundige eenheid in Amsterdamse Schoolstijl en ligt tegenover de voormalige Edelsmedenschool Het Sieraad, een gerestaureerd rijksmonument. De witte de Withstraat is onderdeel van een 30km zone waarbij de tram op de Witte de Withstraat is verdwenen.

Indeling

Begane grond: ruime gemeenschappelijke entree met toegang tot de lift, brievenbussen, trappenhuis, de gemeenschappelijke binnentuin en de bergingen in de binnentuin.
Tweede verdieping: de galerij (achterzijde complex) brengt u naar de voordeur van het appartement, hier tegenover treft u gelijk het op het noordwesten gelegen terras. U heeft hier voldoende ruimte voor het creëren van een gezellige zithoek welke groot genoeg is voor een eettafel, met uitzicht over de binnentuin.
Entree; hal met meterkast, toilet, wasmachineruimte, badkamer met ligbad en wastafelmeubel, eetkamer aan de semi open keuken, twee slaapkamers aan de voorzijde. De ruime woonkamer en is gelegen aan de voorzijde van het pand met uitzicht op ‘het Sieraad’ aan de Postjesweg. De woonkamer heeft een open verbinding met de keuken en de eventueel afzonderlijk te maken extra slaap/werkkamer van 3,30mx2.59m (zie optie plattegrond) aan de achterzijde. Al met al een heerlijk appartement in een populaire buurt, met goed bereik tot de binnenstad en de ring. Daarnaast ook zeer toekomst bestendig door de goede isolatie en het aantal slaapkamers.


KADASTRALE OMSCHRIJVING
Het appartementsrecht is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam die is uitgegeven in erfpacht. De canon is afgekocht tot 01-01- 2057 en de algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is nog niet aangevraagd.


Bijzonderheden

  • Energielabel A;
  • De VvE ‘Het Facet’ Postjesweg/Witte de Withstraat' professioneel beheerd Twinss VVE Beheer;
  • Servicekosten € 171,19 per maand.
  • Karakteristiek pand in aansprekende buurt voorzien van lift;
  • Erfpacht afgekocht tot 01-01- 2057, aanvraag overstap nog niet aangevraagd (MVA erfpacht analyse beschikbaar);
  • Meer jaren onderhoud begroting, aandeel reservefonds euro 4.706,- (101/4386e aandeel)
  • Berging en gemeenschappelijke binnentuin op de begane grond;
  • Oplevering in overleg.


Floorplan of Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Floorplan of Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Floorplan of Witte de Withstraat 1M (Amsterdam) Floorplan of Witte de Withstraat 1M (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan