Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam) Wouwermanstraat 11+2 (Amsterdam)

Wouwermanstraat 1 1+2

Amsterdam

HUURPRIJS

€ 3.000,- p/m

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verhuurd
140m²
4

Wouwermanstraat 1 1+2 | Omschrijving

Een ruim en goed ingedeeld 3-slaapkamer appartement met eigen opgang van ca. 140 m² verdeeld over de 1e en 2e verdieping in een mooi pand gelegen op een top locatie in Oud-Zuid, om de hoek van de Van Baerlestraat en het Museumplein waar vele winkels en restaurants gelegen zijn. Het appartement is recent compleet geschilderd, en voorzien van een nieuwe keuken en deels nieuwe vloer.


Indeling

Middels eigen/privé opgang toegang tot het appartement op de eerste verdieping. Hal met toilet en toegang tot de ruime woonkamer een eetkamer. De woonkamer aan de voorzijde heeft een mooie erker waardoor u een leuk uitzicht heeft over de gehele straat. De eetkamer aan de achterzijde staat in verbinding met de keuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur. Middels de eetkamer openslaande deuren naar achtergelegen balkon. De gehele verdieping is voorzien van een mooie houten vloer. Vaste trap naar de tweede verdieping waar 3 slaapkamers zijn gelegen waarvan een slaapkamer een klein balkon heeft aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer. Badkamer voorzien van een ligbad, separate douche en dubbele wastafel.


Locatie

Het appartement is gelegen op een van de beste locaties in Oud-Zuid, met de Van Baerlestraat, het Concertgebouw, het Rijksmuseum en Museumplein allen om de hoek gelegen. Hierdoor zijn er vele restaurants, cafés, winkels en supermarkten op loopafstand te bereiken. Ook zijn er vele openbaarvervoersmogelijkheden bij het Museumplein en het Roelofhartplein.


Per direct beschikbaar en niet geschikt om te delen.


Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan