Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Zeeburgerkade 516 (Amsterdam)

Zeeburgerkade 516

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 500.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
84m²
3

Zeeburgerkade 516 | Omschrijving

Te koop aangeboden in Amsterdam Oost:
Dit praktisch ingedeeld 3-kamer appartement met drie meter hoog plafond is gelegen aan de Zeeburgerkade in één van de voormalige pakhuizen in stadsdeel Amsterdam Oost.
Het appartement bevindt zich in het voormalige pakhuis “Woensdag & Donderdag” (bouwjaar omstreeks 1900) en is gelegen op de eerste etage. In 1990 is het voormalige pakhuis getransformeerd tot een prachtig appartementencomplex waarbij de oorspronkelijke pakhuisarchitectuur in stand is gehouden. Het appartement heeft een totale oppervlakte van circa 84m², en beschikt over een heerlijk zonnig balkon van circa 6m² op het zuiden. Tevens is er een eigen berging in de onderbouw.


Indeling:

De toegang tot het appartementencomplex kenmerkt zich direct door de prachtige architectuur. Via het trappenhuis of de lift bereikt u de eerste etage. De centraal gesitueerde hal biedt toegang tot alle vertrekken in het appartement. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime en lichte woonkamer met aangrenzend de open keuken welke thans is verwijderd.
Via de woonkamer bereikt u de ruime slaapkamer. De badkamer is zowel via de grote slaapkamer als de gang te bereiken. Het appartement beschikt over een separaat toilet gesitueerd in de hal. De tweede slaapkamer is ook van goed formaat en kan tevens gebruikt worden als werkkamer. Op de begane grond heeft u de beschikking over een afsluitbare berging welke voorzien is van elektra. De woning is sinds 2013 verhuurd geweest en vandaar dat de keuken op voorhand is verwijderd.


Omgeving:

De Zeeburgerkade is gelegen in het populaire Oostelijke Havengebied. De omgeving kenmerkt zich door de voormalige pakhuizen, ruimtelijkheid en de rustige ligging aan het water waar in de zomer de kades en stijgers volop worden benut door bewoners. Voorzieningen zoals scholen en kinderopvang zijn binnen handbereik. Het Oostelijk Havengebied beschikt over talloze hippe horecagelegenheden, waaronder het om de hoek gelegen Krux (lokale bierbrouwerij), en traiteur Thull’s Deli. Voor de dagelijkse boodschappen ligt Winkelcentrum Brazilië op loopafstand. Tevens bevindt u zich binnen enkele minuten in de gezellige Indische buurt met zijn talloze trekpleisters zoals de bruisende Javastraat, Brouwerij ‘t IJ, het Oosterpark en Flevopark. De binnenstad is op de fiets in 10 minuten te bereiken, het openbaar vervoer zoals de buslijnen 22 en 65 zijn op loopafstand. De snelwegen A1, A2 en A10 zijn uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen.


VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren genaamd 'Woensdag en Donderdag' is een vereniging welke professioneel en actief beheerd wordt door NEWOMIJ VvE Beheer. De huidige bijdrage (servicekosten) bedraagt circa € 306,36 per maand.
MJOP tot 2034
Stand reservefonds per 31/12/2022 bedroeg €. 342.000,-
Meer informatie omtrent de pakhuizen: www.woensdagdonderdag.nl


EIGENDOMSSITUATIE:
1/110e aandeel in de gemeenschap;
Het pand is gelegen op erfpachtgrond;
De erfpachtcanon is tot 28/03/2039 afgekocht;
Aanvraag overstap eeuwigdurend spijtoptanten regeling loopt.
Keuze koper voor jaarcanon na 2039 van euro 367,87 of afkoop van 7.712,-


Bijzonderheden:

 • oplevering kan spoedig maar ook na 1/1/2024 i.v.m. startervrijstelling (max 35 jaar) overdrachtsbelasting.
 • lift aanwezig;
 • separate berging in de onderbouw;
 • zonnig balkon op het zuiden;
 • NEN2580 meetrapport aanwezig;
 • gesitueerd in het voormalige pakhuis woensdag & donderdag (www.woensdagdonderdag.nl);
 • (ver)nieuwbouw 1990;
 • ideale ligging in populaire buurt;
 • alle voorzieningen op loopafstand;
 • voorbehoud gunning verkoper;
 • De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.
 • Ouderdomsclausule, asbestclausule, niet bewoners clausule en NEN2580-clausule zijn van toepassing bij deze woning.
Floorplan of Zeeburgerkade 516 (Amsterdam) Floorplan of Zeeburgerkade 516 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan