Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen)

Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40

Amstelveen

KOOPPRIJS

€ 700.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
133m²
5

Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 | Omschrijving

Eengezinswoning van circa 135m² met een voor- en achtertuin op zeer fraaie locatie op een steenworp afstand van het Stadshart Amstelveen. Deze woning uit 1955 is nog van de eerste bewoner en kan geheel naar eigen smaak worden verbouwd/ingedeeld. In 1978 is het huis gemoderniseerd en aan de achterzijde van de begane grond uitgebouwd.

Indeling:

Voortuin op het westen van circa 30m². Entree/hal, toilet, trapkast, doorzonwoonkamer met aanbouw en half open keuken. Deur en schuifpui naar achtertuin van circa 50m² op het oosten met een schuur van circa 4m² en achterom.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met balkon, badkamer met douche/toilet.
2e verdieping: overloop, zolderkamer met mogelijkheden voor extra dakkapel.

Ligging:

De woning ligt rustig maar zeer centraal op loopafstand van het overdekte winkelcentrum 'Het Stadshart' met in het verlengde de Rembrandtweg; een luxe en compleet winkelgebied met aan het Stadsplein een gevarieerd cultureel aanbod ( Cobra museum, bioscoop, muziekpodia P60, theater, bibliotheek). De nabijgelegen snelweg A9 zorgt voor een goede bereikbaarheid per auto. Het Stadshart is via sneltram en verschillende buslijnen uitstekend verbonden met Schiphol, Amsterdam en de verdere regio. U wandelt vanuit uw huis gemakkelijk naar het pittoreske Oude Dorp met stadhuis en gezellige café’s en restaurants, maar ook naar de fraaie parken en het Amsterdamse Bos. Met de fiets bent u snel in Amsterdam, maar ook in het fraaie groen langs de Amstel. Er is een ruime keuze aan lagere- en middelbare scholen in de nabijheid alsmede diverse internationale scholen en een zeer ruim aanbod van sportfaciliteiten voor jong en oud. Kortom: alle gemakken om het woonplezier optimaal te maken!

Bijzonderheden:

  • Bouwjaar 1955;
  • Levering in overleg maar kan spoedig;
  • Verkoop namens erfgenamen dus niet bewoners clausule, ouderdomsclausule en asbest clausule van toepassing;
  • Nen2580 meetrapport aanwezig;
  • Energielabel D, geldig tot 18 feb 2032;
  • Cv combiketel Nefit Ecoline HR 2004;
  • Grotendeels dubbel glas;
  • Perceel van 168m² eigen grond;
  • Inhoud 480m3.
Floorplan of Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Floorplan of Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Floorplan of Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Floorplan of Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Floorplan of Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Floorplan of Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Floorplan of Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Floorplan of Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Floorplan of Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen) Floorplan of Jhr.Mr.Dr. H.A. van Karnebeeklaan 40 (Amstelveen)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan